Ennél rövidebb ruhában képtelenség megjelenni - Tóth Gabi hosszú combokat (is) villantott

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
Tóth Gabi szexi comb fenék énekesnő villantás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tóth Gabi soha nem a konszolidált öltözködési stílusáról volt híres.

Ezúttal sem kiskosztümjével hívta fel magára a figyelmet: az énekesnő a valaha mért legrövidebb ruhában mutatta meg combjait (és fenekéből is egy kis darabot) a TV2 őszi sajtótájékoztatóján.

TV2 ősz indító sajtótájékoztató. Bemutatta őszi műsorait a TV2 Csoport. Tóth Gabi Fotó: Margitay Klára/Life.hu

Gabi az ősszel induló Sztárban sztár című műsorban fogja legközelebb megmutatni bájait - igaz, férfi ruhában...

Upsz! Katie Holmes mellbimbói kiszúrják a szemünkethttp://www.life.hu/trend/20150825-katie-holmes-elfelejtett-melltartot-venni-amikor-kislanyaval-surival-indult-setalni.htmlKatie Holmes-t legutóbb fogak nélkül láthattuk, ezúttal pedig égnek meredő mellbimbókkal indult útjára lányával az oldalán. Trend--Nahát! Egy valóban jó kép Miley Cyrus-rólhttp://www.life.hu/trend/20150820-nahat-egy-valoban-jo-kep-miley-cyrus-rol-mikozben-turazik.htmlA botrányhősnő Miley Cyrus melleit már csukott szemmel is felismernénk, most azonban olyan képet mutatunk, amin semmin sokkoló nincs. Lehet, hogy éppen ezért gondoljunk úgy: végre egy olyan kép Miley-ról, amin valóban jól néz ki. Trend--Jennifer Hudsont megkopasztottákhttp://www.life.hu/trend/20150820-jennifer-hudsont-megkopasztottak-kopaszra-vagatta-a-hajat.htmlJennifer Hudson megvált nőies fürtjeitől. Nincs szüksége hajra - állítja. TrendOrigoBrutáldögös dekoltázst villantott Kiss Ramónahttp://www.life.hu/trend/20150820-brutaldogos-dekoltazst-villantott-kiss-ramona-a-grease-musical-fotozasan.htmlJön a Grease musical Vastag Csabával és Kiss Ramónával. Érdemes lesz megnézni!TrendOrigoDöbbenetes! Ellopták az arcképét és pólóra nyomtatták http://www.life.hu/trend/20150814-elloptak-az-arcat-es-polora-nyomtattak-pert-nyert-a-fiatal-fodrasz-melanie-armsden-akinek-arckepet.htmlMelanie Armsden, a 28 éves fodrász kisebb sokkot kapott, amikor egyik vedége átküldött neki egy fotót egy pólóról. A csatolmányt megnyitva ugyanis rájött: ő maga, illetve saját arcképe szerepel az áruházlánc által forgalmazott felsőkön. TrendOrigoElképesztő stílusbaki: hogy néz már ki Katie Holmes?http://www.life.hu/trend/20150805-elkepeszto-stilusbaki-hogy-nez-mar-ki-katie-holmes-piros-mintas-leggingsben-tusarkuban-hatizsakkal.htmlKatie Holmes - a szerény, mindig csinos és elegáns színésznő, aki már-már szürke egérként tűnik fel egy-egy eseményen, ezúttal nem bízta a véletlenre: elképesztő outfitjének hála minden szempár rászegeződött. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.