Akin nem fog az idő: Halle Berry smink nélkül is gyönyörű! Fotók!

Forrás: AFP -
fotó smink nélkül Halle Berry család gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Magánéleti válság, pletykák ide vagy oda: Halle még mindig nagyon dögös és nem fél smink nélkül mutatkozni.

A színésznő a vörös szőnyegen megjelenő elbűvölő nők oszlopos tagja, ám úgy tűnik, hogy a 49 éves Halle még akkor is gyönyörű, ha éppen gyermekeivel csinál közös programot - vagy pizzát eszik. Az X-men sztárja smink nélkül, lányával, Nahlával és 22 hónapos kisfiával, Maceóval bolyongott egy kaliforniai élményparkban.

Halle Berry Forrás: AFP

A lesifotósok éberségének köszönhetően jó néhány kép is született róluk.

Amal Clooney lábai viszik a prímet - heti stílusmustrahttp://www.life.hu/trend/20150828-life-hu-stilusmustra-szerepel-benne-amal-clooney-rania-jordan-kiralyno.htmlA nyári bikinis sztárfotók után nagyon lassan, de beindul az élet a vörös szőnyegen. Mutatjuk is, kikre figyeltünk fel a héten - következzen a Life.hu heti stílusmustrája!Trend--Micsoda retró fotó: Cindy Crawford és Claudia Schiffer időutazásra csábítanakhttp://www.life.hu/trend/20150828-cindy-crawford-modell-es-claudia-schiffer-modell-retrofoton-pozolt-amikor-meg-igazi-szexszimbolumok.htmlCindy Crawford nosztalgiázott egyet, és közzétett egy réges-régi fotót, melyen Claudia Schifferrel pózolnak karrierjük csúcsán.TrendOrigoEnnél rövidebb ruhában képtelenség megjelenni - Tóth Gabi hosszú combokat (is) villantotthttp://www.life.hu/trend/20150828-toth-gabi-enekesno-egy-sajtotajekoztaton-rovid-ruhaban-mutatkozott.htmlTóth Gabi soha nem a konszolidált öltözködési stílusáról volt híres.TrendFotó: Margitay Klára/Life.huNane! Platinaszőkére festette a haját Bódi Sylvi?!http://www.life.hu/trend/20150828-nane-platinaszokere-festette-a-hajat-bodi-sylvi-vagy-parokaban-van.html"Hello Budapest. I'm here" - írta Bódi Syvi közösségi oldalára. És mindemellé egy nem akármilyen fotót posztolt. Trend--Horváth Éva gyönyörű színekben pompázotthttp://www.life.hu/trend/20150828-horvath-eva-modell-gyonyoru-szinekbe-pompazott-attetszo-szexi-szerelesben-a-hus-habokban.htmlA modell áttetsző kötött felsőben libbent a hűsítő habok közé a nyári forróságban.Trend--Így fest Majka talpig sminkben - Mi történhetett?http://www.life.hu/trend/20150826-majka-kihuzott-szemekkel-pozol-a-kameranak.htmlVajon ki, és hogyan tudta rávenni a népszerű rappert arra, hogy kisminkeljék? Az biztos, hogy eddig nem sűrűn láthattuk így az énekest.Trend

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.