Itt az ideje megjegyezni Gabi Grecko nevét - Lady Gaga babérjaira tör?

fotó Gabi Grecko sokkoló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ne izgulj, ha eddig nem tudtad, ki az a Gabi Grecko. Rögtön eláruljuk, ki ez a 26 éves nő, és megmutatjuk a fotót is, ami tuti, hogy ma felrobbantja az internetet. 

Gabi Grecko egy 26 éves amerikai divattervező, dj, valóságshow-sztár és modell. Jól hangzik, ugye? De ez még mind semmi: a fiatal celeb leginkább arról ismert, hogy férje a 72! éves - igen gazdag - Geoffrey Edelsten üzletember. A polgári esküvőjük júniusban volt, de Gabi még mindig menyasszonynak képzeli magát.

Gabi Greco és férje Forrás: Origo

Erre pedig a bizonyíték a minap posztolt Instagram-fotó, amivel Lady Gaga extremitását is simán űbereli. A képen a híresség nem hagy sokat a képzeletre, intim testrészeit gyöngyök és kövek takarják. A fotót ITT meg is nézheted! Lady Gagának van még mit tanulnia, ha űberelni akarja extrém holmik terén Greco kisasszonyt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.