Kelly Osbourne a mamabugyira esküszik

Forrás: Instagram/KellyOrbourne -
Kelly Osbourne fehérnemű mamabugyi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Míg Kim Kardashian képtelen elszakadni az erotikus töltetű fehérneműs vagy bikinis fotóktól, addig Kelly Osbourne abszolút más stílusra esküszik.

A sztárcsemete a minap popsijával örvendeztette meg az internet népét, ám nem kifejezetten szexi módon. Kelly mamabugyiban mutatta meg hátsóját; kétségtelen, hogy ez egy roppant kényelmes viselet, ráadásul praktikus is, ám randira - Bridget Jones óta tudjuk - nem kifejezetten alkalmas.

Forrás: Instagram/KellyOrbourne

Nemrég Bradley Cooper exe, Suki Waterhouse is mamabugyiban szelfizett, ám akkor is megállapítottuk, nem ez a világ legszexibb fehérneműje...

MTV Video Music Awards - Sokkoló ruhák az elmúlt évtizedekbőlhttp://www.life.hu/trend/20150827-mtv-video-music-awards-emlekezetes-ruhak-az-utobbi-20-evbol.htmlLassan tényleg vége a nyárnak, ezt pedig a szaporodó díjátadók is jelzik. Helyi idő szerint vasárnap este tartják Amerikában az MTV Video Music Awards díjátadót, ahol idén is garantáltan látunk majd jó pár botrányos szettet. Addig is, amíg várakozunk, összeszedtünk néhány olyan ruhakölteményt az utóbbi évekből, amelyek ezért vagy azért, de alaposan beleégtek a retinánkba. Trend--Édes pofa! Megvillantotta felsőtestét a 16 éves Brooklyn Beckhamhttp://www.life.hu/trend/20150829-a-16-eves-brooklyn-beckham-megvillantotta-felsotestet-az-instagrammon.htmlNagyon szeretne a papájára hasonlítani Brooklyn Beckham, a legidősebb leszármazott. Jó úton halad, de azért egyelőre David szelfijeinek jobban örülünk.Trend--Amiket mindig is tudni akartál: Olivia Palermo szépségtitkaihttp://www.life.hu/trend/20150830-olivia-palermo-stilusikon-szepsegtitkai.htmlOlivia Palermo ma kétségkívül az egyik, ha nem a legstílusosabb híresség a tengerentúlon. Ő aztán mindig tudja, hogyan kell megjelenni, hihetetlen kreációit látva pedig biztosan vagyunk benne, hogy neki tényleg a kisujjában van a divat. Most tanulhatsz tőle!Trend--Amal Clooney lábai viszik a prímet - heti stílusmustrahttp://www.life.hu/trend/20150828-life-hu-stilusmustra-szerepel-benne-amal-clooney-rania-jordan-kiralyno.htmlA nyári bikinis sztárfotók után nagyon lassan, de beindul az élet a vörös szőnyegen. Mutatjuk is, kikre figyeltünk fel a héten - következzen a Life.hu heti stílusmustrája!Trend--Micsoda retró fotó: Cindy Crawford és Claudia Schiffer időutazásra csábítanakhttp://www.life.hu/trend/20150828-cindy-crawford-modell-es-claudia-schiffer-modell-retrofoton-pozolt-amikor-meg-igazi-szexszimbolumok.htmlCindy Crawford nosztalgiázott egyet, és közzétett egy réges-régi fotót, melyen Claudia Schifferrel pózolnak karrierjük csúcsán.TrendOrigoMicsoda? Piacra dobták az inkontinencia-fehérneműkethttp://www.life.hu/trend/20150828-inkontinenciaban-szenvedoknek-mutattak-be-fehernemuket-az-uj-zelandi-divatheten.htmlAz Új-zélandi divathéten elképesztő divatbemutatót láthattak az érdeklődők, a ConfiTEX márka ugyanis kifutóra küldte fehérnemű-kollekcióját, amit inkontinenciában szenvedőknek ajánlanak.TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.