Semmi kétség! Miley Cyrus minden idők legbotrányosabb jelensége

Miley Cyrus műanyag házigazda latex botrányos performansz outfit
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sztár, aki az idei MTV Video Music Awards háziasszonya volt, vasárnap esti performanszaival és öltözékeivel elnyerte a legbotrányosabb celeb címet.

A macskát meglovagló Miley, akinek a viselkedésére már elfogytak a jelzők, 12 outfitben mutatta meg magát a tegnap esti gálán. Sajnos hónaljszőrt már nem villantott, de meztelen feneket, cicit és sokkoló ruhákat igen. Volt disznómasni, rózsaszín latex, átlátszó műanyag ruha értelmezhetetlen színes gömbökkel, oldalt ciciig felvágott bikini, csillogó bohócjelmez és szivárványzászlós ruha.

Forrás: AFP/Frazer Harrison

Végre: Miley Cyrus elárulta, miért viselkedik botrányosan

Miley néha szőrös hónaljával, olykor csupasz melleivel és van, amikor nyilvános kábítószerfogyasztási szokásaival sokkol. De most lehull a lepell: elmeséli, miért viselkedik ennyire botrányosan. Olvasd el a Life.hu cikkét!

Ami a produkciókat illeti, volt puncifogdosás, füvezés, transzvesztita tánc, péniszimitálás, és ki tudja mik történtek még a színfalak mögött.

/1508/Miley2015831112335

Miley sokkolt, a szupermodellek beragyogták a 2015-ös MTV VMA vörös szőnyegét


Vasárnap este tartották Los Angelesben a 2015-ös MTV Video Music Awards díjátadót, és ezzel kimondhatjuk, hogy megkezdődtek az őszi vörös szőnyeges események. Természetesen a sztárok is ki voltak már éhezve arra, hogy megmutassák magukat - nézzétek meg, ki milyen ruhára voksolt.

Új trend: Egy szál nejlonszatyorban pózolnak az ázsiai lányokhttp://www.life.hu/trend/20150831-nejlonzacskot-huznak-magukra-az-azsiai-lanyok.htmlÚj, bizarr trend hódít az ázsiai lányok körében. Nem túl ízléses, de legalább olcsó.TrendOrigoÚj fejtetkójával borzolja a kedélyeket Chris Brownhttp://www.life.hu/trend/20150831-chris-brown-rapper-a-milanoi-venuszt-tetovaltatta-a-fejere.htmlA balhés rapper a görög nemzeti kultúra egyik legfontosabb női alakját, a milói Vénuszt varratta tarkójára. Egyesek gyanítják, néhány unatkozó ügyvéd hamarosan be is perelheti miatta.Trend--Hoppá! Kulcsár Edina extrém pózban is dögöshttp://www.life.hu/trend/20150831-kulcsar-edina-szepsegkiralyno-kezen-allva-is-dogos.htmlA szexi szépségkirálynő nem akármilyen képet töltött fel közösségi oldalára: kézen állva terpeszt.Trend--Vajna Timi lábaira találták ki a gladiátorszandálthttp://www.life.hu/trend/20150830-vajna-timi-andy-vajna-felesege-nagyon-csinos-gladiatorszandalban.htmlTiminek még esze ágában sincs az őszre készülni: vékony lábait ezúttal egy gladiátorszandálban mutatta meg. Nagyon dögös!TrendOrigoA tűzpiros latexruha újra sokkol: ezúttal Sarah Harding nem bírt magávalhttp://www.life.hu/trend/20150830-sarah-harding-piros-latexruhaja-olyan-amilyet-anno-britney-spears-viselt.htmlSarah Harding kolléganőjét utánozza, de ismét bebizonyosodott: ami egyszer bejött, azt nem feltétlenül kell megismételni. Trend--MTV Video Music Awards - Sokkoló ruhák az elmúlt évtizedekbőlhttp://www.life.hu/trend/20150827-mtv-video-music-awards-emlekezetes-ruhak-az-utobbi-20-evbol.htmlLassan tényleg vége a nyárnak, ezt pedig a szaporodó díjátadók is jelzik. Helyi idő szerint vasárnap este tartják Amerikában az MTV Video Music Awards díjátadót, ahol idén is garantáltan látunk majd jó pár botrányos szettet. Addig is, amíg várakozunk, összeszedtünk néhány olyan ruhakölteményt az utóbbi évekből, amelyek ezért vagy azért, de alaposan beleégtek a retinánkba. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.