Felrobbantotta az internetet a dögös doki

Forrás: Instagram/ Doctor Mike -
rezidens kutya doki dögös internet kórház Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bármikor a két ügyes keze alá kerülnénk egy ilyen dokinak, mint dr Mike, akinek több mint 250 ezer követője van már az Instagramon.

A fiú, aki másodéves rezidens orvos egy New York-i kórházban, az internet új kedvence. Doctor Mike lelkes felfedezőnek vallja magát, és imádja a kutyáját. Mi kell még?

Ugye? Mi megmondtuk! Forrás: Instagram/ Doctor Mike

Hmmm Forrás: Instagram/ Doctor Mike

Akár modellkedhetne is Forrás: Instagram/ Doctor Mike

Mi is kérünk egy pacsit Forrás: Instagram/ Doctor Mike

Ahhh Forrás: Instagram/ Doctor Mike

Erre már szavak sincsenek Forrás: Instagram/ Doctor Mike

Búcsúzóul Forrás: Instagram/ Doctor Mike

Elkerüli a szerencse a Schumacher családot: Újabb versenybalesetet szenvedett Mickhttp://www.life.hu/news/20150901-michael-schumacher-fia-mick-schumacher-ujabb-versenybalesetet-szenvedett.htmlMichael Schumacher 15 éves fia a Sachsenringen rendezett második verseny első körében ütközött össze két versenytársával.News--Becsengettek! Elkezdődött a 2015/16-os tanévhttp://www.life.hu/news/20150901-becsengettek-es-elkezdodott-a-2015-16-os-tanev.htmlKedden véget ér a mintegy két és fél hónapos vakáció és megkezdődik a 2015/16-os tanév az iskolákban.News--A férjet gyanúsítják a világhírű zongoraművész meggyilkolásávalhttp://www.life.hu/news/20150901-natalia-strelchenko-orosz-zongaramuvesz-ferjet-gyanusitjak-a-no-meggyilkolasaval.htmlNatalia Strelchenko orosz származású norvég zongoraművész férjét gyanúsítják a világhírű zenész meggyilkolásával.News--Megdőlt a budapesti melegrekord: Újpesten több mint 35 fokot mértekhttp://www.life.hu/news/20150831-megdolt-a-budapesti-melegrekord-ujpesten-tobb-mint-35-fokot-mertek.htmlHétfőn Újpesten 35,6 fokot mértek, ezzel megdőlt a több mint hatvan éves melegrekord. A következő napokban az ország nagy részén még kánikula lesz, hét végére jön az enyhülés.NewsThinkstockBevásárlókocsiban felejtette a gyermekét egy anya - Az internet lelázong!http://www.life.hu/news/20150831-a-bevasarlokocsiban-hagyta-gyermeket-az-anya-rogton-botrany-lett-belole.htmlEgy 27 éves amerikai édesanya a múlt hétfőn a szupermarket bevásárlókocsijában fejeltette a kéthónapos kisfiát. Most utálkozók hadával kell megküzdenie.NewsOrigoMegrázó fotók! Megverték, majd fotós barátja megörökítettehttp://www.life.hu/news/20150831-megorokitette-megvert-baratnojet-a-fotos.htmlMegrendítő képek láttak napvilágot a Facebookon. Brooke Beatont a saját párja verte meg, amit fotós barátnője nem hagyott szó nélkül.NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.