Extrakarcsú derekat és méretes dekoltázst villantott DJ Seherezádé

Forrás: Facebook/Dj Seherezade -
VV Seherezádé Indonézia DJ Seherezádé utazás turné munka fellépés Jáva (sziget)
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egykori villalakó, aki ma már dj-ként járja a világot, a meseszép Indonéziába érkezett lemezlovasként.

A munka szólította Indonéziába Seherezádét, aki gyönyörű környezetben mutogatja dögös alakját közösségi oldalán - rajongói legnagyobb örömére.

Forrás: Facebook/Dj Seherezade
Zimány Linda nem tudja megunni a csücsörítős tükörszelfit: Ismét lőtt egyet!http://www.life.hu/sztarok/20150829-zimany-linda-modell-nem-tudja-megunni-a-csucsoritos-tukorszelfit-ismet-lott-egyet.htmlKicsit déja vu érzésünk van a glammodell legfrissebb szelfijével kapcsolatban. Mintha láttunk volna már ilyet...TV + Sztárok--Wow! Nem tud leállni a szexis fotók posztolásával VV Seherezádéhttp://www.life.hu/sztarok/20150823-vv-seherezade-megint-szexi-keppel-koszontotte-a-napot-furdoruhaban.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, egyre dögösebb az egykori valóságshow-sztár, amit nem is fél takargatni a nyilvánosság elől. A 25 éves lány alakja igazán irigylésre méltó, és ezt, amikor csak lehet, meg is mutatja. Íme a legújabb alkotások.TV + Sztárok--Dollármilliók! Ennyiért pörgetik a lemezeket a leghíresebb DJ-khttp://www.life.hu/kult/20150825-ennyit-keresnek-a-hires-djk-tiesto-calvin-harris-david-guetta-steve-aoki-skrillex.htmlA Forbes magazin listájából kiderült, mennyit keresnek a legismertebb lemezlovasok.Kult--Hoppá! VV Seherezádé szexi képpel köszöntötte a napothttp://www.life.hu/ez-zsir/20150816-vv-seherezade-bikinis-kepet-posztolt-facebookra.htmlEgyre dögösebb az egykori valóságshow-sztár, amit nem fél takargatni a nyilvánosság előtt. A 25 éves lány alakja igazán irigylésre méltó!Ez Zsír!Fotó: Zsigmond László/Life.huDollármilliók! Ennyiért pörgetik a lemezeket a leghíresebb DJ-khttp://www.life.hu/kult/20150825-ennyit-keresnek-a-hires-djk-tiesto-calvin-harris-david-guetta-steve-aoki-skrillex.htmlA Forbes magazin listájából kiderült, mennyit keresnek a legismertebb lemezlovasok.Kult--Nem sminkelhet VV Seherezádé - Így fest "meztelen" arccalhttp://www.life.hu/drlife/20150623-nem-sminkelhet-vv-seherezade.htmlA mindig csinosan öltöző és hangsúlyosan sminkelő, szexi DJ-nek festékmentesen kell töltenie napjait.Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.