Trendi körmök őszre - kezdd a feketével és a fehérrel az új szezont!

fashion week manikűr szépségápolás stílus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az első őszi manikűrünk főszereplői a fekete és a fehér, amik abszolút klasszikus színeknek számítanak, ugyanis bármivel kombinálhatók, elegánsak, egyszóval tökéletesek minden alkalomra.

Amire szükséged lesz: alaplakk, fekete és fehér körömlakkok, fedőlakk, kisebb és nagyobb fejű pontozók, vékony hegyű ecset, fedőlakk.

Így készítsd el!

Az alaplakk száradása után lakkozd ki a körmeidet feketével, illetve fehérrel a képen látható módon.

Forrás: Esztergályos Viktória

Ezután a minták megfestése következik, ami talán bonyolultnak tűnhet elsőre, pedig nagyon egyszerű!

1. lépés: A gyűrűsujj körmére fekete körömlakkal, majd rombuszalakban pontozz a nagyobb fejű pontozóval.

2-3-4. lépés: A kisebb fejű pontozóval fess a nagy pöttyök közé, illetve a körömszélek felé kisebbeket, így kialakítva egy hálószerű mintát.

5. lépés: Egy vékony hegyű ecsettel húzz egy vonalat átlósan a középső körmödön fekete körömlakkal.

6. lépés: Töltsd ki a körmöd felét fekete körömlakkal!

Forrás: Esztergályos Viktória

7. lépés: A hüvelykujjadon ismételd meg a gyűrűsujj hálómintáját, csupán annyi különbséggel, hogy itt fordítva használd a színeket.

Forrás: Esztergályos Viktória

Végül a teljes száradás után fixáld a művedet fényt adó fedőlakkal. Ezzel el is készültél a manikűrrel. Ha esetleg kedveled a különleges hatású körmöket, kipróbálhatod akár matt fedőlakkal is!

Forrás: Esztergályos Viktória
Szuper sminktrükk szeptemberre: monokróm, az új őrülethttp://www.life.hu/trend/20150828-szuper-sminktrukk-szeptemberre-monokrom-az-uj-orulet-larion-oscar-tippjei.htmlLassan vége a nyári sminkek időszakában, itt az ideje kicsit ősziesebbé varázsolni az arcunkat is. Larion Oscar sminkmester most elárulja, melyik a kedvenc szeptemberi sminktrükkje. TrendOrigoÜnnepi manikűr - percek alatt elkészül!http://www.life.hu/trend/20150817-manikur-es-koromlakkozas-unnepi-kormok-a-hosszu-hetvegere.htmlHa unod a klasszikus nyári színeket, és szívesen készítenél egy különleges manikűrt, akkor a következő lakkozást imádni fogod! Trend--Villámgyors fesztiválmanikűr - ezért odáig leszel!http://www.life.hu/trend/20150706-manikur-nyarra-csodas-fesztivalmanikur.htmlHa nyár, akkor a strandolás és fagyizás mellett ami még beugrik, az a fesztiválozás. Ilyenkor sorra rendezik a jobbnál jobb zenés, szabadtéri bulikat. Ma ennek apropóján egy nagyon vidám, színes, de roppant könnyen és gyorsan elkészíthető manikűrt mutatok meg!TrendOrigoKészítsd el a tökéletes manikűr-pedikűr kombinációt!http://www.life.hu/trend/20150608-keszitsd-el-a-tokeletes-manikur-pedikur-kombinaciot-juniusra.htmlIsmét itt a nyár, sorra jönnek a programok: egy kerti parti itt, egy esküvő ott, ezért nem árt, ha van a tarsolyunkban egy-egy elegánsabb, de mégis vidám hangulatú manikűr. Mutatjuk is az egyik nyári kedvencünket!TrendOrigoRomantikus francia manikűr - elkészíteni sem nehéz!http://www.life.hu/trend/20150507-romantikus-francia-manikur-majusra.htmlMájusban egyre több gyönyörködnivaló akad a természetben, de azért nem árt, ha valami feldobja a hangulatot munka közben. Fess vidám színű virágmintát a körmeidre, és imádni fogod – mutatjuk is, hogyan csináld!TrendOrigoBohókás manikűr hűvösebbhttp://www.life.hu/trend/20150113-teli-manikur-igy-keszitsd-el-esztergalyos-viktoria-megmutatja.htmlSajnos ismét villámgyorsan elteltek az ünnepek, és csupán a januári cidri maradt nekünk, ezért úgy gondoltam, miért ne dobhatnánk fel a kedvünket egy igazán cuki manikűrrel? Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.