Először beszélt ellopott, retusálatlan képeiről Cindy Crawford

Forrás: AFP/Mark Ralston -
retusálás fotózás kép Photoshop szupermodell Cindy Crawford kiszivárogtatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Emlékeztek még Cindy Crawford Photoshop-mentes, fehérneműs fényképére, amely annak idején az egész internetet felrobbantotta? A 49 éves szupermodell először nyilatkozott arról, mit érzett, amikor szembesült a lopással.

Néhány hónappal ezelőtt a Life.hu is írt azokról az utómunkáktól mentes képekről, amelyeken Cindy Crawford egy szál fehérneműben pózol egy amerikai divatmagazin kedvéért.

Forrás: AFP/Mark Ralston

A legtöbben örömmel üdvözölték a 49 éves szupermodell lépését a pozitív testkép és az önelfogadás irányába, ám mint kiderült, Cindy nem tudott a képekről, és emiatt rosszul érintette őt a dolog. "Kissé ellentmondásosnak éreztem magam, hogy őszinte legyek.

Ennyire még sosem retusálták szét Beyoncéthttp://www.life.hu/trend/20150822-beyonce-enekesno-fotoja-teljesen-szet-van-retusalva.htmlAlaposan megszaladt egy Photoshop-művész keze.Trend--Micsoda retró fotó: Cindy Crawford és Claudia Schiffer időutazásra csábítanakhttp://www.life.hu/trend/20150828-cindy-crawford-modell-es-claudia-schiffer-modell-retrofoton-pozolt-amikor-meg-igazi-szexszimbolumok.htmlCindy Crawford nosztalgiázott egyet, és közzétett egy réges-régi fotót, melyen Claudia Schifferrel pózolnak karrierjük csúcsán.TrendOrigoRetus nélkül is gyönyörű Görög Zitahttp://www.life.hu/trend/20150506-gorog-zita-modell-musorvezeto-retusalas-nelkuli-fotot-mutatott-magarol.htmlA modell egy kampányfotózás kulisszái mögül mutatott fotókat: Zita retusálás nélkül látható a képeken.Trend--Cindy Crawford Peruban önkénteskedetthttp://www.life.hu/drlife/20150827-cindy-crawford-onkentesnek-allt-es-egy-csatorna-rogzitette-mindezt.htmlAz exmodell egy karitatív szervezet „repülő klinikáján” nyert bepillantást az orvosok és ápolók önfeláldozó munkájába, és pár napra maga is önkéntesnek állt. A küldetést kamerák is végigkövették.Dr. Life--Pataki Ági: "Én nagyon örülnék, ha létezne a világon retusellenes mozgalom"http://www.life.hu/trend/20150222-pataki-agi-orulne-ha-letezne-a-vilagon-retusellenes-mozgalom.htmlA magazinok túlzott Photoshop használata a kezdetektől megosztotta a világot. Igaz, nem jobban, mint az, ha a világ legszebb nőiről retusálatlan képek kerülnek fel a világhálóra. D. Tóth Kriszta és Pataki Ági azt vallják, jó, ha egy ismert nő számítógépes javítások nélkül is vállalja arcát, ugyanis az önbizalmat ad az embereknek. TrendOrigoCindy Crawford kislánykorában is csodaszép volthttp://www.life.hu/trend/20150808-cindy-crawford-egykori-szupermodell-kislanykoraban-is-csodaszep-volt-gyermekkori-foto.htmlCindy Crawford már kislányként is olyan volt, akár egy királylány! Az egykori szupermodell gyermekkorában is kifogástalan külsejével tűnt ki a tömegből.TrendAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.