Így kényeztetik Horváth Évát

Forrás: Facebook/ Horváth Éva -
kényeztetés Horváth Éva szépség szépségszalon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Milyen jó Horváth Évának. Egyszerre két hölgy is kényezteti a csodaszép modellt.

Szakértő kezekben van Horváth Éva, akinek az arcán látszik, hogy nagyon élvezi a masszázst és a lábápolást. Kifejezetten pihentető programban van része a modellnek, valószínűleg sokan irigylik csütörtök délelőtt az irodából.

Forrás: Facebook/ Horváth Éva
Van, ami még Cinthya Dictatornál is kiverte a biztosítékothttp://www.life.hu/sztarok/20150903-cinthya-dictator-sokat-hisztizett-az-ezek-megorultek-forgatasain-nem-varga-viktor-miatt.htmlNézőként nevessünk vagy sírjunk az Ezek megőrültek című produkció mókás képkockáin? Cinthya Dictator, aki még nem került képernyőre, elárulta, hogy jól bevált hisztije nem maradhatott el a felvételeken. Volt, ami még nála is kiverte a biztosítékot.TV + SztárokOrigoÚjra együtt a két komédiás! Koós és Zana együtt másznak ki a gödörbőlhttp://www.life.hu/sztarok/20150903-koos-janos-es-zana-jozsef-kozos-musorra-keszulnek.htmlKoós János és Zana József is kórházban volt, utóbbi ráadásul megélhetési problémákkal is küzdött. A két mulattató azonban most a visszatérést tervezgeti, ugyanis közös műsorra készülnek.TV + Sztárok--Sokkos állapotban szállították kórházba Kelemen Henriettáthttp://www.life.hu/sztarok/20150903-kelemen-henriettat-a-miss-universe-hungary-tavalyi-gyozteset-sokkos-allapotban-szallitottak-korhazba.htmlKedden korán reggel karambolozott a Miss Universe Hungary tavalyi győztese, akit sokkos állapotban szállítottak korházba.TV + SztárokOrigoLilut majdnem elsodorták a hullámok - Így búcsúzott a tengertől a műsorvezetőhttp://www.life.hu/sztarok/20150902-lilu-az-rtl-klub-musorvezetoje-hatalmas-integetessel-bucsuzott-a-tengertol.htmlAz RTL Klub műsorvezetője hamarosan hazatér álomnyaralásáról, ezért egy szuper hangulatú képpel búcsúzott a tengerparttól.TV + Sztárok--Bombázó énekesnő keresi párját Istenes Bence oldalánhttp://www.life.hu/sztarok/20150902-iby-az-rtl-klub-vigyel-el-szereploje-bombazo-enekesno-es-remeli-a-parkereso-musorban-vegre-parra-lel.htmlAz RTL Klub Vigyél el! című, szombat este induló párkereső műsorában egy profi énekesnő is feltűnik, aki bár négy éve szingli, nem búslakodik, sőt magányos óráiból ihletet merít dalaihoz.TV + Sztárok--Karambolozott a Miss Universe tavalyi győztese, Kelemen Henriettahttp://www.life.hu/sztarok/20150902-kelemen-henrietta-szepsegkiralyno-a-miss-universe-tavalyi-gyoztes-szerda-reggel-karambolozott.htmlA szépségkirálynő jelenleg kórházban van, mert autójával megpördült és több kocsinak is nekiütközött.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.