A macsó Jake Gyllenhaal tudja, mitől döglik a légy - Heti stílusmustra

stílusmustra Julianne Hough heti stílusmustra Bella Thorne Salma Hayek Jake Gyllenhaal
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Míg az MTV Video Music Awardson merész, addig a 72. Velencei Filmfesztiválon hercegnős ruhákban mutatták meg magukat a világsztárok. A nagy események mellett természetesen az e heti filmpremiereken és tévéfelvételeken is megjelentek olyan ruhákban a hírességek, amikre felkaptuk a fejünket. Sőt, még egy dögös pasi is trendnagyítónk alá került. Íme, a Life.hu heti stílusmustrája.

Macsó pasi öltönyben - Imádjuk!

Jake Gyllenhaal megmutatta, nemcsak borzasztóan jóképű, hanem azt is tudja, hogy kell felöltözni egy rangos filmfesztiválra. A színész kétszer is Ferragamóra szavazott a Velencei Filmfesztiválon. Egyszer különlegesebb összeállításban, bársonyzakóban és csokornyakkendőben jelent meg, másszor pedig a kissé üzletiesebb, szürke-kék kombinációra esett a választása. Nehéz eldönteni, melyikben sármosabb.

Street-style szépségek

Salma Hayeket és Rihannát is elcsípték a szemfüles fotósok az utcán. A dögös latin szépség, Salma Hayek egy kissé torreádoros fazonú Gucci ingben igyekezett a Jimmy Kimmel Show felvételére. Felsőjének különlegessége, hogy egy férfimodell vonult egy ilyen darabban a divatház őszi kollekciójának bemutatóján. Rihanna ennél jóval egyszerűbben, de szokásához hűen kihívóan sétálgatott. Farmerjéhez póló helyett inkább csak egy szál blézert kapott fel - természetesen melltartó nélkül.

Így hódítottak a sztárok a velencei vörös szőnyegen

Elővették hercegnős énjüket a hírességek a 72. Velencei Filmfesztiválon. Láthatóan nagyon élvezték a világhírű színésznők az európai kavalkádot. ITT megnézheted, ki miben libbent át a vörös szőnyegen.

Vidám kék-fehér szettek

Julianne Hough kis ruháján azonnal megakadt a szemünk, és örülünk neki, hogy a színésznő nem gondolja, hogy attól, mert beköszöntött az ősz, máris borús színeket kellene viselnünk. Az élénk kék virágok nagyon jól passzoltak a szőke hajához. Szintén a kék-fehér kombinációra voksolt AnnaLynne McCord, bár ilyen alakkal, mint az övé, szinte bármit magára kaphatna, jól állna neki.

A hét kedvencei

Bella Thorne az MTV VMA-díjátadón viselte az egyik e heti kedvencünket. A trükkös fazonú Maria Lucia Hohan ruhának a színe is telitalálat volt, az extra vékony pántok szintúgy, és a merevítős mellrésze csodás dekoltázst varázsolt a fiatal sztárnak. Maria Sharapova maradt a mindig jolly joker feketénél, és bár általában miniruhában áll a közönség elé, ezúttal bokáig érő, csinos nadrág alá rejtette a teniszezéstől izmos lábait.

Volt, akiknek nem sikerült

Nem teljesen értjük a Marni őszi kollekciójának azt a darabját, amelyet Alice Eve viselt. A colorblocking egyébként menő, azonban teljesen össze nem illő színeket mixelni egyáltalán nem az. Ráadásul trapéz ujjú felső? Ez már nem a '90-es évek! Jenna Lyons összeállítása ugyan nem annyira szemet szúró, mint Alice Eve szettje, de mégis kifejezetten furcsa a fényes aranyszínű szoknya farmeringgel és piros táskával kombinálva.

Így félpucérkodtak a hírességek az MTV VMA-n

Vasárnap este tartották Los Angelesben a 2015-ös MTV Video Music Awards-díjátadót, és ezzel kimondhatjuk, hogy megkezdődtek az őszi vörös szőnyeges események. Természetesen a sztárok is ki voltak már éhezve arra, hogy megmutassák magukat - nézzétek meg, ki milyen ruhára voksolt. Íme!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.