szépségápolás smink sminkelés bázis Larion Oscar
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyre népszerűbbek a smink alá szánt báziskrémek, amelyek segítségével sokkal tartósabb lesz a smink. Larion Oscar sminkmester elárulja, hogyan érdemes őket használni!

A XXI. század újítása a bőrtökéletesítő báziskrémek megjelenése.

A digitális korszak új kihívások elé állította a szépségipart, hiszen a korábbi alapozó textúrák vastagnak és maszkszerűnek hatottak a kamerák kereszttüzében.

Ezért könnyítették szerkezetüket HD finomságú mikropigmentekkel, és megalkották a bőregységesítő báziskrémeket, hogy még tökéletesebb, szinte észrevétlen legyen a smink.

1. KIKO 5.90 euro 2. Catrice 1549 forint 3. Clinique 16 dollár 4. The BodyShop 5490 forint 5. MAC 6. Avon 1398 forint

Az új lehetőség most már biztosítja, hogy minden bőrtípusú nő megtalálja a hozzá leginkább passzoló báziskrémet. Korábban csak szembázisokkal dolgozhattunk, majd ezek sikerén felbuzdulva elkészültek az arc többi területére is a bázisok. Többféle fajtában, kiszerelésben, összetételben kaphatók ezek a selymes textúrák, amik láthatatlanul egységesítik a bőrt.

A bőrfelszín a használatukkal egyenletesebb, emellett meggátolják, hogy az arc kifényesedjen, de önmagukban is használhatók.

A smink nemcsak tartós lesz tőlük, hanem ultravékony, láthatatlan fátyolként képesek körülölelni az arcot.

A bázisok a bőr szabad szemmel alig látható egyenetlenségeit egyenlítik ki, a bőr sima és bársonyos kinézetű és tapintású lesz. Létezik külön a tág pórusokra is pórusminimalizáló báziskrém, de a magas faggyúháztartás szabályozására is kapható külön krém. Ha alapozás előtt kerül fel a báziskrém, akkor tartósabbá teszi az alapozót, meggátolja, hogy beüljön az arc finom hajlataiba, és a nap végéig tökéletes lesz a smink.

Léteznek alapozást tökéletesítő primerek, de kaphatóak olyanok is, amikben koffein van; ez ugyanis csökkenti a szem környéki duzzanatot. Kaphatóak öregedésgátló összetételű, mattító, hidratáló és bőrpír elleni bázisok is. Az illúzión túl látványos és tapintható lesz a természetes szépség.

Forrás: Thinkstock

A szemre akkor érdemes báziskrémet használni, ha mélyen ülő szemformád van,

a báziskrém ugyanis meggátolja, hogy a szemhéjpúderek beüljenek a szem finom barázdáiba és egy csíkba összeálljanak, vagy elmásszanak a helyükről.

Vékony szálú, ritka szempilláid vannak? Ne keseredj el,

használj a pilláidra szempillabáziskrémet.

Tápláló összetétele vitaminokkal ápolja a szempilláidat, majd erre rátéve kedvenc szempillaspirálodat dúsabb és tartósabb is lesz a pillád.

Elkenődő ajakrúzsok, amik összegyűlnek az ajak finom barázdáiban? Erre is van külön ajakbáziskrém, aminek segítségével a rúzs a helyén marad, sőt, még ápolja is ajkaidat. Érettebb bőrre a fényvisszaverő összetételű báziskrémet érdemes használni az alapozó alá. Fantasztikus lehetőséget kínálnak mindenre.

Legyen szebb, tartósabb, légiesen könnyed a sminked!

Fémes csillogás, matt textúrák - így sminkelj idén ősszel!http://www.life.hu/trend/20150907-oszi-smink-2015-milyen-szinek-lesznek-az-iranyadok-larion-oscar-tippjei.htmlAz őszi sminkek mindig sokkal izgalmasabbak, mint a nyáriak, amikor a kánikula miatt a lehető legkevesebb festékből próbáljuk kihozni a maximumot. Larion Oscar sminkmestert kérdeztük arról, mire számíthatunk idén ősszel a sminkek terén. TrendThinkstockSminkelj úgy, mint Cara Delevigne!http://www.life.hu/trend/20150810-cara-delevigne-modell-23-eves-lett-larion-oscar-segit-hogyan-keszitsd-el-a-sminkjet.htmlCara Delevigne jött, látott és győzött: seperc alatt vette be a divatvilágot. A szupermodell - akiről nemrég kiderült, hogy egész tehetséges színésznő is - ma ünnepli 23. születésnapját, ez alkalomból megkértük Larion Oscar sminkmestert, mutassa meg nekünk, mi Cara állandóan makulátlan sminkjének titka. Érdemes tanulni tőle!Trend--Szuper sminktrükk szeptemberre: monokróm, az új őrülethttp://www.life.hu/trend/20150828-szuper-sminktrukk-szeptemberre-monokrom-az-uj-orulet-larion-oscar-tippjei.htmlLassan vége a nyári sminkek időszakában, itt az ideje kicsit ősziesebbé varázsolni az arcunkat is. Larion Oscar sminkmester most elárulja, melyik a kedvenc szeptemberi sminktrükkje. TrendOrigoSzuper sminktrükk augusztusra: ragyogd túl a napot!http://www.life.hu/trend/20150729-szuper-sminktrukk-augusztusra-ragyogd-tul-a-napot.htmlLeírni is szörnyű, de a nyár utolsó hónapjába léptünk. Ettől azonban ne keseredj el, inkább használd ki a következő napokat, amennyire csak lehet: élvezd a csodás nyári sminkek és a csillogás erejét. Larion Oscar sminkmester meg is mutatja kedvenc augusztusi szépségtrükkjét. TrendThinkstockSminkbakik, amik öregítenek - kerüld el őket!http://www.life.hu/trend/20150714-sminkbakik-amik-oregitenek-larion-oscar-tipjei.htmlAkármennyire is imádsz sminkelni, vannak olyan dolgok, amiket érdemes örökre elfelejteni, főképp azért, mert éveket öregíthetnek az arcodon. Larion Oscar sminkmester most elárulja, melyik az a 3 sminkbaki, amiket ha elkövetsz, egészen biztosan idősebbnek látszol majd. TrendThinkstockA legszebb nyári sminkek kék szemhezhttp://www.life.hu/trend/20150707-a-legszebb-nyari-smink-kek-szemhez-larion-oscar-tippjei.htmlSzeretnéd, hogy kék szemed még élénkebb legyen? Kíváncsi vagy, mi az az árnyalat, ami még jobban kiemeli a tekintetedet? Fogadd meg Larion Oscar sminkmester trükkjeit, és készítsd el te is a legszebb nyári sminket kék szemhez!TrendThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.