Egy szál csipkemelltartóban sétálgatott Rihanna

Forrás: AFP/Dimitrios Kambouris -
átlátszó melltartó Rihanna énekesnő csipke
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Simán kilátszott mindene a barbadosi énekesnőnek, aki mindössze egy átlátszó fehérneműt húzott hófehér farmeroverálja fölé.

Már kezdjük megszokni Rihanna sokszor merész ruhaválasztásait, ám a legutóbbi szerelése láttán még a mi állunk is leesett. Az énekesnő, akinek outfitjét itt nézheted meg, mindössze egy átlátszó csipkecsodát húzott finoman leengedett overálja alá, így bárki szabadon megcsodálhatta a popsztár mellbimbóit.

Forrás: AFP/Dimitrios Kambouris

Oké, volt már ennél meztelenebb is: Rihanna pucér melleit annak idején a Lui magazin címlapján csodálhattuk meg. Plusz pont, hogy most legalább vett melltartót, nem úgy, mint legutóbb.

Rihanna: egy stílusikon születése

Rihanna rendelkezik a legtöbbet emlegetett gardróbbal a popszakmában. A fesztiválozó tinédzserek imádják merész stílusát, de vajon nem fordult kicsit a túlzottan szexuális felé? A Life.hu ITT vette nagyító alá a barbadoi énekesnő ruhatárát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.