20 évvel ezelőtti önmagával szembesítették Tyra Banks modellt

Forrás: AFP -
Tyra Banks vékony modell szembesítés karcsú
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 41 éves hírességet egy talkshowban szembesítették fiatalabb és persze jóval karcsúbb önmagával. De mit szólt ehhez a modell?

Tyra Banks, akinek nagyon jól áll a rövid haj, maga is elámult azon, hogy mennyire vékony volt 20 évvel ezelőtt, de megállapította, hogy a jelenlegi súlyával és alakjával még jobban is néz ki, mint annak idején.

Forrás: AFP

Tyra Banks valós arca nagyon ijesztő

A modell bevállalta: smink nélkül mutatta meg magát követőinek. Tiszteljük azért, hogy ezt megtette, de mi eléggé megijedtünk tőle. A képet ide kattintva megnézhted!

II. Erzsébet, a színek királynője - ő aztán mindent kipróbált!http://www.life.hu/trend/20150908-egyesult-kiralysag-erzsebet-kiralyno-uralkodasi-rekordot-dont.htmlTörténelmi mérföldkőhöz érkezik ma az Egyesült Királyság, II. Erzsébet királynő ugyanis szeptember 9-én átveszi néhai üknagymamájától, Viktória királynőtől a brit monarchia rekordját: mostantól ő a birodalom leghosszabb ideig regnáló uralkodója. A királynő nem lett olyan divatikon, mint a néhai Diana hercegnő vagy a britek új kedvence, Katalin, színes öltözékei és kalapjai azonban ikonikusak lettek. Most bebizonyítjuk, hogy nála kevés uralkodónak van színesebb ruhatára!Trend--Még mindig elég jó bőr a 45 éves Naomi Campbellhttp://www.life.hu/trend/20150909-naomi-campbell-45-eves-bikinis-foto.htmlGyönyörű, hosszú lábait és kidolgozott testét bikiniben mutogatta Naomi Campbell. Fantasztikusan néz ki!Trend--Ezüst bikiniben ülte meg furcsa biciklijét Kourtney Kardashianhttp://www.life.hu/trend/20150908-kourtney-kardashian-ezust-bikiniben-ulte-meg-furcsa-biciklijet.htmlA Kardashian-klán minden tagja szereti aligruhában mutogatni magát. Úgy látszik, ezúttal Kourtney Kardashianon volt a sor, aki csillogó ezüst bikiniben villantotta meg testét.Trend--Éterien szép Lilu – Mint egy tündérhttp://www.life.hu/trend/20150908-lilu-az-rtl-klub-musorvezetoje-eterien-tundokolt-akarcsak-egy-tunder-szomoru-szemek-attetszo.htmlTávolba merengős, szomorkás fotót posztolt a műsorvezető, ami láttán nekünk egy mese jutott eszünkbe, a tündérről, aki az erdőben él. Trend--Fémes csillogás, matt textúrák - így sminkelj idén ősszel!http://www.life.hu/trend/20150907-oszi-smink-2015-milyen-szinek-lesznek-az-iranyadok-larion-oscar-tippjei.htmlAz őszi sminkek mindig sokkal izgalmasabbak, mint a nyáriak, amikor a kánikula miatt a lehető legkevesebb festékből próbáljuk kihozni a maximumot. Larion Oscar sminkmestert kérdeztük arról, mire számíthatunk idén ősszel a sminkek terén. TrendThinkstockÁtütő bimbikkel fut a még mindig jó testű Goldie Hawnhttp://www.life.hu/trend/20150907-goldie-hawn-melltarto-nelkul-fut.htmlKate Hudson 70 éves anyukája letagadhatna jó pár évet. Nem véletlenül néz ki ilyen jól, Goldie Hawn rendszeresen edz a bomba alakjáért.TrendNorthfoto

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.