Hoppá! Dakota Johnson bekeményített!

Forrás: AFP/Jason Merritt -
színésznő Dakota Johnson A szürke ötven árnyalata
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Christian Grey egészen biztosan elégedett lenne a színésznő Torontóban viselt ruhájával. 

Dakota Johnson kitett magáért a torontói filmfesztivál egyik partiján. Míg pár napja Velencében túlságosan konszolidáltra vette a figurát, addig most megmutatta dögösebb oldalát: ez a fekete, áttetsző anyaggal és bársonnyal kombinált ruha sokkal többet mutatott a színésznőből, mint amennyit megszoktunk tőle. Egyre szexibb Melanie Griffith lánya!

Forrás: AFP/Jason Merritt
Különleges modellek léptek kifutóra a New York-i divathétenhttp://www.life.hu/trend/20150913-a-down-szindromas-madeline-stewart-es-a-kar-nelkuli-rebekah-marine-a-new-york-i-divatheten.htmlSzerencsére a divat már rég nem csak a tökéletességről szól - ezt bizonyítja az is, hogy két nem szokványos modell léphet kifutóra New York-ban.Trend--Tolvai Reni bikiniben mutatta meg tökéletes alakjáthttp://www.life.hu/trend/20150913-tolvai-reni-enekesno-szexi-bikiniben-mutatta-meg-tokeletes-alakjat.htmlA sztárok búcsúznak a nyártól, és szerencsénkre ezt szexi bikinis fotókkal teszik. Természetesen az énekesnő sem maradhatott ki a dologból. Trend--Megtaláltuk a világ egyik leghosszabb lábú modelljéthttp://www.life.hu/trend/20150912-lauren-williams-a-vilag-egyik-leghosszabb-labu-modellje.htmlLauren Williams lábai olyan hosszúak, hogy akár az égig ugorhatna velük.Trend--Hatalmasat esett a kifutón Candice Swanepoelhttp://www.life.hu/trend/20150913-hatalmasat-esett-a-kifuton-candice-swanepoel-a-givenchy-bemutaton.htmlNem elég, hogy a Givenchy show-ra rémesre sminkelték a világszép modell szemöldökét, Candice még hatalmasat is esett a bemutatón. Trend--Velence 2015: Ki volt a leggyönyörűbb a filmfesztiválon?http://www.life.hu/trend/20150912-velencei-filmfesztival-2015-ki-volt-a-legszebb.htmlA velencei filmfesztivál nyitónapján hercegnőnek öltöztek a világsztárok, ám itt még nem ért véget a csodás ruhák felvonultatása. Lássuk, kiknek sikerült hódítaniuk a vörös szőnyegen a fesztivál ideje alatt, és kik voltak azok, akiknek a stílusán még lenne mit csiszolgatni...Trend--Új évszak, új trendek, de Jessica Alba a régi - heti stílusmustrahttp://www.life.hu/trend/20150911-life-hu-heti-stilusmustra-szerepel-benne-jessica-alba-heidi-klum-camila-alves.htmlDögös fekete rucik, nagyon színes kreációk és sok-sok őszi anyag - a világsztárok már abszolút képben vannak az új trendekkel. Egyedül Jessica Alba volt az, aki egy kicsit visszahozta a nyarat, de mi imádtuk. Hogy hogyan? Megmutatjuk a Life.hu heti stílusmustrájában!TrendAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.