Kulcsár Edina becsavarodott – érdekes fizurát villantott a szépség

Forrás: Facebook/Kulcsár Edina -
frizura göndör haj hullám haj szépségkirálynő Kulcsár Edina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szépségkirálynő fellépésre indult, előtte azonban belőtte a séróját és megmutatta, milyen, amikor a gyönyörű hajkoronája félkész állapotban van.

Kulcsár Edina olyan szépség, akinek minden jól áll. Így volt ez akkor is, amikor éppen smink nélkül szelfizett, vagy most, amikor éppen csak kivette a csavarókat a hajából. A fotóval Edina egyik szépségtrükkjét is leleplezte és most már tudjuk, mitől olyan hullámos a haja.

Forrás: Facebook/Kulcsár Edina
Tolvai Reni bikiniben mutatta meg tökéletes alakjáthttp://www.life.hu/trend/20150913-tolvai-reni-enekesno-szexi-bikiniben-mutatta-meg-tokeletes-alakjat.htmlA sztárok búcsúznak a nyártól, és szerencsénkre ezt szexi bikinis fotókkal teszik. Természetesen az énekesnő sem maradhatott ki a dologból. Trend--Ultradögös bikiniben pózolt DJ Seherezádéhttp://www.life.hu/trend/20150913-dj-seherezade-a-valovilag-egykori-sztarja-ultra-dogos-bikiniben-pozolt.htmlA ValóVilág egykori szőkesége nem mindennapi fotóval rukkolt elő. A hűvös napokra való tekintettel egy falatnyi színes fürdőruhába csomagolva mutatta meg tökéletes idomait .Trend--Kucsera Gábor hatalmas szakállat növesztetthttp://www.life.hu/trend/20150912-kucsera-gabor-vilagbajnok-kajakos-szakallat-novesztett-es-torzomborz-kulsovel-szelfizett.htmlTorzomborz külsővel szelfizett a sportoló, aki az elmúlt időszakban nem vitte túlzásba a borotválkozást.Trend--Sarka Kata dögösen indította a vasárnapothttp://www.life.hu/trend/20150913-sarka-kata-hajdu-peter-felesege-csipkes-fehernemuben-pozolt-vasarnap-reggel.htmlA vasárnap reggeli napsütésben, csipkés fehérneműben mutatta meg bájait Kata.Trend--Éterien szép Lilu – Mint egy tündérhttp://www.life.hu/trend/20150908-lilu-az-rtl-klub-musorvezetoje-eterien-tundokolt-akarcsak-egy-tunder-szomoru-szemek-attetszo.htmlTávolba merengős, szomorkás fotót posztolt a műsorvezető, ami láttán nekünk egy mese jutott eszünkbe, a tündérről, aki az erdőben él. Trend--Hatalmasat esett a kifutón Candice Swanepoelhttp://www.life.hu/trend/20150913-hatalmasat-esett-a-kifuton-candice-swanepoel-a-givenchy-bemutaton.htmlNem elég, hogy a Givenchy show-ra rémesre sminkelték a világszép modell szemöldökét, Candice még hatalmasat is esett a bemutatón. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.