Nádai Anikó fáradtan is gyönyörű - Sugárzó fotó a fiatal anyukáról

Forrás: Facebook/Nádai Anikó -
fáradtság kisfiú kisbaba smink nélkül Nádai Anikó RTL Klub kismama
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Smink nélkül, álmos fejjel szelfizett a kismama, akit ugyan kisfia lefáraszt éjszakánként, ezt azonban egy cseppet sem bánja, mert imádja őt.

Nádai Anikó napról napra többet mutat meg kisfiából. Legutóbb kettejük intim pillanatába leshettünk be, most pedig azt mutatta meg a fiatal anyuka, hogy fest egy olyan éjszaka után, amikor Patrik rakoncátlankodik éjjel, és neki talpon kell lennie.

Forrás: Facebook/Nádai Anikó

„Patrik most pihen, sajnos éjszaka éberebb" – írta a kép mellé Anikó.

Pofonegyszerű szépségpraktikák őszre Larion Oscar sminkmestertőlhttp://www.life.hu/trend/20150911-oszi-sminkek-ecsetek-es-az-arcbor-felkeszitese-larion-oscar-sminkmester-tippjei.htmlItt van az ősz itt van újra...Itt az ideje, hogy alaposan felkészülj a szezonváltásra, hiszen az ősz közeledtét a bőr is megérzi. Larion Oscar sminkmester megmutatja, hogyan kezdj neki a piperéid ősziesítéséhez. TrendThinkstockHoppá! Befotózott a lábai közé Kylie Jennerhttp://www.life.hu/trend/20150914-kylie-jenner-befotozott-labai-koze.htmlAz ifjú celebnő legújabb Instagram-fotóján betekintést engedett combjai közé.Trend--Pippa Middletonnak istenien áll a kékhttp://www.life.hu/trend/20150913-katalin-hercegno-huganak-pippa-middletonnak-nagyon-jol-all-a-kek.htmlPippa Middleton csodásan festett a minap Gordon Ramsay estélyén.Trend--Hoppá! Dakota Johnson bekeményített!http://www.life.hu/trend/20150913-dakota-johnson-a-szurke-50-arnyalata-sztarja-nagyon-szexi-volt-torontoban.htmlChristian Grey egészen biztosan elégedett lenne a színésznő Torontóban viselt ruhájával. Trend--Álomszép ruhában a pocakos Kim Kardashian: Fotó!http://www.life.hu/trend/20150912-alomszep-ruhaban-a-pocakos-kim-kardashian-nem-izlestelen-a-cucca.htmlA szokásos ízléstelenség helyett most egy igazán gyönyörű ruhakölteményben tündökölt a leghíresebb celebkismama.TrendOrigoA hónap színe: a terepzöldhttp://www.life.hu/trend/20150911-divat-es-trend-a-honap-szine-a-terepzold.htmlIzgalmas színek, fazonok és nagyon extra kiegészítők várnak ránk az üzletek őszi kínálatában. Az üde, élénk árnyalatok helyett itt vannak az ősz szebbnél szebb tónusai - a Life.hu-n a hónap színe az év egyik slágere, a terepzöld.TrendThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.