32 év után bocsánatot kért a Miss America Vanessa Williamstől

Forrás: AFP/Michael Loccisano -
választás Vanessa Williams szépségkirálynő Miss America verseny bocsánatkérés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jobb későn, mint soha. Az első afroamerikai szépségkirálynő, Vanessa Williams hosszú évtizedek után visszatért a Miss America verseny színpadára, miután a vezérigazgató, Sam Haskell elnézését kérte az elmúlt időszak történéseiért.

Vanessa Williamst 1983-ban választották a Miss America győztesévé, így ő lett az első színesbőrű szépségkirálynő a verseny történetében.

Forrás: AFP/Michael Loccisano

Mindössze 10 hónapig birtokolhatta a címet, a Penthouse magazin ugyanis ez időtájt jelentetett meg engedélye nélkül egy róla készült meztelen fotósorozatot. A kirobbanó botrány miatt Vanessának le kellett mondania címéről.

A színésznői és énekesnői karrierbe fogó szépségkirálynő vasárnap este azonban újra a Miss America színpadán állhatott: Sam Haskell a 2016-os Miss America versenye előtt kért bocsánatot Vanessától a nyilvánosság előtt.

8 sztár, akiknek jót tett az idő

Miközben minden kozmetikai és plasztikai hirdetés azt sugallja, hogy konzerváljuk magunkat a huszonéves állapotunkban, érdemes megnézni a negyvenes éveikben járó hírességeket. Az odafigyelés szükséges, a ráncokon görcsölni viszont nem szabad. A Life.hu itt mutatott be nyolc olyan sztárt, akik klasszisokkal jobban néznek ki, mint 12-15 évvel korábban.

Hihetetlen balszerencse-sorozat sújtotta Fodor Zsókáthttp://www.life.hu/sztarok/20150914-fodor-zsokanak-kalandos-utja-volt.htmlFodor Zsókának, az ország Magdi anyusának igazi pechsorozata volt. Manapság már nevetve emlékszik vissza kalandos útjára, de persze, mikor a történet megesett, még koránt sem volt számára nevetséges. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huÍgy készül a világversenyre Kiss Daniella szépségkirálynőhttp://www.life.hu/sztarok/20150910-kiss-daniella-keszul-a-miss-world-vilagversenyre.htmlMagyarország szépe a testét és a szellemét is edzi a nagy megmérettetésre, edzője pedig olyan szigorú vele, hogy a lány már a közösségi oldalán sem mer becsekkolni étterembe vagy cukrászdába, nehogy rátelefonáljanak, hogy felróják neki a "bűnözést". TV + Sztárok--Csodás fogyása után szépségkirálynő lett a Vigyél el! szereplőjehttp://www.life.hu/sztarok/20150828-a-vigyel-el-az-rtl-klub-uj-parkereso-showjanak-szereploje-franciska-csodas-fogyasa-utan.html30 kiló súlyfeleslegtől szabadult meg az RTL Klub párkereső show-jának Franciskája, aki a Life.hu-nak, elmesélte miért jelentkezett a szeptember 5-én induló műsorba.TV + SztárokOrigoSebestyén Balázs megint túl messzire megy? Új műsorában Hajdú Péternek is nekimenthttp://www.life.hu/sztarok/20150914-a-tv2-sztarjain-nevetnek-rtl-klub-gyertek-at-szombat-este-musoraban.htmlHajdú Pétert és Sarka Katát is felemlegették Sebestyén Balázs Gyertek át szombat este! című új műsorában, amelyben szokatlan módon a TV2-ből ismert arcokat sem kímélik.TV + Sztárok--Pikali Gerda exkedvese szépségkirálynőt szerethttp://www.life.hu/intim/20150817-pikali-gerda-szineszno-exkedvese-csongradi-geza-szepsegkiralynobe-tari-juliannaba-szerelmes.htmlTalán végre megnyugodhatnak a kedélyek, mert Pikali Gerda volt párja is újra boldog.Intim--Halálra ítélhetik a dögös szépségkirálynőthttp://www.life.hu/news/20150731-halalra-itelhetik-a-dogos-szepsegkiralynot-akik-drogcsempeszet-vadjaval-tartoztattak-le.htmlA kolumbiai származású Juliana Lopezt egy kínai repülőtéren kapták el kábítószer-csempészet miatt. Halálbüntetést is kaphat.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.