Trendi, vad motoros lett Berki Krisztiánból

Forrás: Instagram/Berki Krisztián -
Vespa óvoda Maldív-szigetek hajó robogó száguldás motor Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A bukósisak és a két kerék is jól áll a macsónak, aki éppen az óvoda előtt suhant el robogójával. Lehet, hogy kislánya után kémkedik?

Berki Krisztián - aki a Maldív-szigeteken hajóra váltott - most, hogy hazatért, kihasználva a jó időt, Vespájára pattant és csak úgy suhant a városban. A műsorvezető úgy gondolja, gyorsabb lesz mindenkinél, és amekkora dugók szoktak lenni a fővárosban, ezt el is hisszük, hiszen sokkal könnyebb ilyenkor biciklivel vagy robogóval közlekedni. Krisztián a képaláírás szerint Natkó óvodája közelében suhant, úgyhogy a kis csöppség szemmel van tartva.

Forrás: Instagram/Berki Krisztián
Nyolc testőr kísérte szombati fellépésén Kis Grófóthttp://www.life.hu/sztarok/20150914-kis-grofot-mulatos-enekest-nyolc-sofor-kiserte-le-szombat-esti-koncertjerol.htmlHatalmas, izmos testőrök gyűrőjében hagyta el a színpadot az énekes egy retro buli után.TV + Sztárok--Bereczi Zolinak nehezére esik szabadságra mennihttp://www.life.hu/sztarok/20150913-bereczi-zoltan-szinesznek-nehezere-esik-szabadsagra-menni-es-kiszabadulni-a-porgesbol.htmlA színész bevallotta, mennyire megviseli, amikor a nagy pörgésből kiszakad és hirtelen légüres térbe kerül.TV + Sztárok--Kiss Ramóna dögös ruciban ment Sebestyén Balázshozhttp://www.life.hu/sztarok/20150913-kiss-ramona-az-rtl-klub-baratok-kozt-sztarja-dogos-ruciban-ment-sebestyen-balazshoz-a-gyertek-at.htmlA Gyertek át szombat este! műsor felvételén a Barátok közt sztárja mély dekoltázsával és testhez simuló ruhájával hívta fel magára a figyelmet.TV + SztárokOrigoKirály Viktor az amerikai The Voice-ban!http://www.life.hu/sztarok/20150913-kiraly-viktor-enekes-az-amerikai-the-voiceban-probalkozik-gwen-stefani-elolvadt-tole.htmlAz énekes nagy fába vágta a fejszéjét és a tengerentúlon próbál szerencsét. Ha sikerrel jár, világsztár lehet hazánk fiából.TV + SztárokOrigoIstenes Bence: "Simán elmentem volna"http://www.life.hu/sztarok/20150915-istenes-bence-a-vigyel-el-cimu-musorban-szerelemdoktort-jatszik.htmlIstenes Bencét a Life.hu nagyszájú riportere, Németh Máté kapta mikrofonvégre és az új, párválasztó műsora kapcsán többek közt arról faggatta, szerepelne-e egy ilyen produkcióban. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoRékasi Károly szerint az autós hibázott a balesetbenhttp://www.life.hu/sztarok/20150915-rekasi-karoly-szinesz-szerint-az-autos-hibazott-a-balesetben.htmlMég mindig nem tudni pontosan, hogy ki hibázott a balesetben, amelyben a motorral közlekedő Rékasi Károly súlyos sérüléseket szenvedett.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.