szépségápolás arc énekesnő Odett bőrápolás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fiatal kora ellenére már nagyon tudatosan odafigyel bőre ápolására. Erre szüksége is van, hiszen a rengeteg fellépés, a sok smink az ő arcát is megviseli. Kedvencei a természetes alapanyagok, és rajong a körömlakkokért – a Life.hu sorozatában ezúttal a bájos magyar énekesnő, Odett mesél szépségtitkairól.

Van-e valamilyen szépségápolási rituálé, amit még az édesanyádtól tanultál?

Nálunk mindig nagyon népszerűek voltak az olyan természetes alapanyagok, mint a só vagy az iszap. Anyunak és nekem is nagy kedvencem a holttengeri iszapos szappan, ez nálunk a sláger!

Forrás: Facebook/Odett

Mi az, amit mindennap megteszel az arcbőrödért?

Igyekszem a legegészségesebben étkezni, de sajnos a rendszerességgel probléma van, pláne, ha mondjuk későn fekszem le, és nem tudok elég vizet inni. Az éjszakai hidratálót nagyon fontosnak tartom, és ebből is igyekszem olyat választani, amiben természetes alapanyagok vannak – most egy himalájai kősós a kedvencem.

Mi az a szépségápolási termék, ami mindig ott lapul a táskádban?

Hidratáló alapozó. Ha tehetem, nem feltétlenül használok sminket, de az alapozó mindig kell, és mivel hidratál, ez külön nagy segítség.

Szerinted mi a legnagyobb butaság, amit egy nő elkövethet a szépsége érdekében?

Soha nem mondom, hogy soha. A kozmetikai ipar is olyan mértékben fejlődik, hogy például a hialuronsav is már szinte mindenben ott van, és annak is van egy ráncfeltöltő hatása. De hogy kés alá feküdjek? Soha az életben! Persze amíg lehet, fiatal szeretnék maradni, de erre a készítmények abszolút alkalmasak.

Forrás: Facebook/Odett

Mi az a trend az idei szezonból, ami nagyon tetszik, és te is alkalmazod?

Szeretem ezt az egész beautyvonalat. Divattervezőnek tanultam, így van némi érintettségem a témában. A hajjal kapcsolatos dolgokat mindig imádtam, jó dolog játszani a frizurával. A körömlakk most nagy mániám lett, a fesztiválszezon alatt rengeteg színt váltogattam, és imádom, hogy minden apró részlettel lehet játszani.

Kultúrcsemege: csillagok közé repít Odetthttp://www.life.hu/kult/20140405-csillagok-koze-repit-odett-interju-a-magyar-enekesnovel.htmlAz alternatív zene koronázatlan királynője, Odett 2010-ben kezdett szólókarrierbe, ami nagyon bejött neki. Sokasodnak a felkérések koncertre, zenei fesztiválokra, és új videoklipjeit átlagosan közel félmillióan nézik meg a népszerű videomegosztókon. A hazai zenetévé, a VIVA kedvence, olyannyira, hogy még saját gyártású realityjükbe is felkérték szereplőnek - erről is kérdezni fogom. Beszélgetésünk apropója pedig új lemeze, a Csillagtérkép, amelynek bemutatójáig már csak néhány napot kell aludnunk - erről megmutatunk egy gyönyörű dalt.Kult--5 kérdés a szépségről: Tombor Nellihttp://www.life.hu/trend/20150825-5-kerdes-a-szepsegrol-tombor-nelli-egykori-modell-gasztroblogger.htmlAz egykori modell jelenleg Amerikában él fotós férjével, mellette pedig minden idejét a főzésnek szenteli: bejutott a világ egyik legjobb szakácsiskolájába, a siker pedig borítékolható, hiszen nemcsak gyönyörű, de a konyhában is otthon van. A Life.hu sorozatában ezúttal Tombor Nelli mesél szépségtitkairól. Trend--5 kérdés a szépségről: Janicsák Vecahttp://www.life.hu/trend/20150807-5-kerdes-a-szepsegrol-janicsak-veca.htmlA 25 éves énekesnő évek óta reflektorfényben él, így már nagyon is otthon van a szépségápolásban. Most ő lett egy kozmetikai márka hazai arca, és ez nem véletlen: ha ránézünk, abszolút a természetesség, a frissesség jut róla eszünkbe. Sorozatunkban ezúttal Janicsák Vecát faggattuk szépségtitkairól.Trend--5 kérdés a szépségről: Csobot Adélhttp://www.life.hu/trend/20150709-5-kerdes-a-szepsegrol-csobot-adel.htmlMég csak 21 éves, de már szinte a kisujjában van a divat, a szépségápolás. Nemcsak remekül énekel, de kiváló előadó is, nem lehet rá nem odafigyelni. A Life.hu új sztárszerzőjeként hétről hétre újabb és újabb szépségtrükköket mutat be nekünk, de lássuk, mi az, ami neki beválik: sorozatunkban ezúttal Csobot Adél mesél praktikáiról.Trend--5 kérdés a szépségről: Tóth Gabihttp://www.life.hu/trend/20141030-5-kerdes-a-szepsegrol-toth-gabi-az-x-faktor-mentoranak-szepsegtrukkjei.htmlAz X-Faktor egyetlen női mentora folyamatosan pörög: rohangálás próbákra, felvételekre, eközben pedig fellépései is jócskán akadnak. De ilyen feszített életvitel mellett is fontos, hogy odafigyeljen a bőrápolásra - a Life.hu sorozatában ezúttal Tóth Gabi mesél szépségtrükkjeiről. Trend--5 kérdés a szépségről: Szabó Zsófihttp://www.life.hu/trend/20140813-5-kerdes-a-szepsegrol-szabo-zsofi-szineszno-a-joban-rosszban-sztarja.htmlA Jóban Rosszban fiatal színésznőjének csodaszép a bőre, hajkoronáját pedig a fél ország irigyelte. Most, rövid hajjal is fantasztikusan fest, így nem csoda, ha kíváncsiak voltunk, mi mindent tesz meg a szépségéért egy huszonhat éves fiatal nő. A Life.hu sorozatában ezúttal Szabó Zsófi mesél bőrápolásról és praktikákról. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.