fashion week öltözék nadrág farmer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Life.hu összegyűjtött tíz tipikus dolgot, amiből legalább egyet biztosan megtapasztaltál már a farmeroddal kapcsolatban!

1. Ha túl magasra húzod fel a farmert, megjelenik középen a két lábad között egy elég nagy bevágás, ami kellemetlen.

2. A testhezálló nadrágok horrorja: jól mutat, de levenni és felvenni ádáz küzdelem. Harc a szépségért és az anyagért, hogy az ne szakadjon szét rajtad felhúzás közben.

Forrás: Thinkstock

3. A kedvenc farmerodból pár hónap múlva vennél egy ugyanolyat, elvégre nem árt egy tartalék nadrág. Csak addigra már az új kollekciót árulják...

4. Ezer éve hordod, ki van nyúlva, ütött-kopott, kellene helyette egy másik…de imádod és nem tudsz megválni tőle.

5. Nagyon jól áll, a feneked isteni benne, de levegőt ne kapsz és szorítja a hasadat. A próbafülkében miért nem vetted ezt észre?

6. Megvetted, imádod, kimosod. A meglepetés a következő felvételnél ér, amikor rájössz, hogy két számmal kisebb lett a farmer.

7. Amikor a farmer túl hosszú és lelóg a vége, nem az igazi végighúzni az utcán járás közben.

8. Magas derekú farmert azért veszünk, hogy lenyomja a hasunkat és jobban mutasson benne a fenekünk. Viszont ha felszalad pár kiló, a csípőnadrághoz hasonlóan ugyanúgy látszódnak majd oldalt a hurkáink.

Forrás: Thinkstock

9. A szűk farmer nagyon kiemeli a vastag lábat, a bő farmerben nem látszik a szép feneked. Melyik a tökéletes választás?

10. Nincs is fenomenálisabb annál, mint amikor nap végén az olcsó festékkel befestett farmerod színével beszínezett combodat nézed a fürdőkádban.

5+1 rossz szokás, amitől korábban öregszelhttp://www.life.hu/trend/20150921-rossz-szokasok-amiktol-ido-elott-megoregszel.htmlSokszor használjuk azt a kifejezést, hogy az arcunkra vannak írva az érzelmeink. Ez a jelenség az életvitelünknél is fenn áll: ha nem figyelünk oda magunkra, a bőrünk árulkodni fog róla. Pár apró dolog vagy szokás megváltoztatásával könnyebben kiküszöbölhető az idő előtti öregedés. TrendThinkstock10 mondat, amely tuti elhangzik tőled a ruhádról, amit a barátnőd esküvőjére vettélhttp://www.life.hu/trend/20150916-a-baratnom-eskuvojere-vettem-a-ruhat-de-nem-jo-vagy-megis-tiz-mondat.htmlEgészen biztosan te is belefutottál már az esküvői ruha-parába, csak éppen a másik oldalról. Habár nem illik túlragyogni a menyasszonyt élete nagy eseményén, azért jól eső érzés, ha egy dögös szettben tündökölhetsz az esküvőn. Azonban hosszú, ruhapróbákkal, vívódással teli út vezet a nagy napig.Trend--7 divat dolog, amit az alacsony lányok értenek igazánhttp://www.life.hu/trend/20150824-divatos-dolgok-amit-az-alacsony-lanyok-ereznek-at-teljesen.htmlLassan elérkezik a nyár vége, ami csak egyet jelent: újabb darabokat kell vásárolnod az őszre. Ezzel nem is lenne baj, de akiknek a sors alacsony termetet szánt; nos, ők olykor elég komoly, a magasabbak számára banálisnak tűnő problémákkal szembesülnek ilyen esetekben.Trend--5+1 dolog, amiért kevésbé szeretjük a magassarkú cipőkethttp://www.life.hu/trend/20150807-magassarku-cipo-trend-lab-balettcipo.htmlEgyesek akár egész nap úgy mászkálnak benne, hogy nem fájdul meg tőle a lábuk, míg mások tíz percnél tovább nem képesek magukon hagyni. Mi az? Hát a magassarkú!TrendThinkstockÁllandóan rohansz? 5 tipp, hogy mindenre több időd maradjonhttp://www.life.hu/trend/20150727-rohanas-tippek-ido.htmlOlykor jó lenne, ha egy nap 48 órából állna és mindenre jutna időnk - leginkább önmagunkra. Összegyűjtöttünk 5 tippet, amelyekkel esélyed lesz időt spórolni.TrendThinkstock5 dolog, amiért nem mumus a ricinusolaj http://www.life.hu/trend/20150601-ricinusolaj-ot-tipp-szepsegapolas.htmlTöredezik, fénytelen, és nehezen nő a hajad? A ricinusolaj nemcsak pénztárcabarát, de szinte minden szépségápolási praktikához be lehet vetni – nem csak a hajra. A Life.hu összegyűjtötte a lehetőségeit.TrendThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.