Kim Kardashian fogékszer csillogás Kylie Jenner videó Instagram valóságshow-sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meglepő helyen villantott testékszert a Kardashian-Jenner família egyik legifjabb tagja.

Ha már Madonnának, Katy Perrynek és Rihannának is volt, Kylie Jennernek miért ne lehetne fogékszere? Kim Kardashian 18 éves húgocskája mára Instagram oldalára posztolt magáról egy videót, amelyen a sok vonaglás és pólóemelgetés közepette simán ki lehet szúrni az injekcióval feldúsított ajkát ékesítő kis díszt. Íme a videó, érdemes meglesni!

Forrás: AFP/Jamie Mccarthy

5+1 eset, amikor a Kardashian-Jenner család sokkolta a világot

Ha világhírű celeb, akkor az utóbbi években mindenkinek a Kardashian-Jenner család tagjai jutnak az eszükbe, feltéve, hogy az ember képben van a valóságshow-k világával, a home videókkal és az állandó magamutogatással. Bruce Jenner nővé alakulása kétségkívül hatalmas esemény, de lássuk, melyek voltak még azok a pillanatok, amikor még azok is felszisszentek, akik szívből gyűlölik a bulvármédiát. A cikkért kattints ide!

Bundában fetreng a gigamellű és állapotos Kim Kardashianhttp://www.life.hu/trend/20150925-kim-kardashian-bundaban-fetrengos-cicivillantos-keppel-nosztalgiazik.htmlA hetedik hónapban lévő celebnő mostanában régi fotókkal nosztalgiázik. Vajon már túl terhesnek érzi magát ahhoz, hogy friss fotókat töltsön fel magáról? Trend--Hosszú combok, gyönyörű popsi – A nap bikinis képe Kylie Jenneréhttp://www.life.hu/trend/20150923-kylie-jenner-bikiniben-mutatta-meg-hosszu-labait-es-kerek-popsijat.htmlAz ifjú celeb legalább annyira szereti mutogatni magát, mint féltestvére, Kim Kardashian. Kylie legújabb fotóján popsija játssza a főszerepet. Trend--Hét hónapos terhesen is vadmacska akar lenni Kim Kardashianhttp://www.life.hu/trend/20150922-kim-kardashian-het-honapos-terhesen-is-vadmacska-akar-lenni.htmlMár a hetedik hónapba jár, de ruhatára most sem igazán kismamás – még mindig a domina- és vadmacskaszerkókat erőlteti a celebnő. Trend--Hoppá! Befotózott a lábai közé Kylie Jennerhttp://www.life.hu/trend/20150914-kylie-jenner-befotozott-labai-koze.htmlAz ifjú celebnő legújabb Instagram-fotóján betekintést engedett combjai közé.Trend--Okkal tapogatja húga mellét Kendall Jennerhttp://www.life.hu/trend/20150717-kendall-jenner-huga-kylie-jenner-mellet-tapogatja-a-balmain-legujabb-kampanyaban.htmlA Kardashian-Jenner család két fiatal üdvöskéje, Kylie és Kendall Jenner is ott van a Balmain legújabb kampányának arcai között.TrendOrigoEkkora dekoltázst még soha nem láttunk! Alig győzte takargatni magát Kendall Jenner!http://www.life.hu/trend/20150715-ekkora-dekoltazst-meg-soha-nem-lattunk-alig-gyozte-takargatni-magat-kendall-jenner.htmlA villantásmániás Kardashian-lányok legújabb sokkoló szettjét Kendall Jenner prezentálta. Még a szavunk is elállt tőle.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.