Rihanna melltartó nélkül járta az utcákat - Fotó!

keblek melltartó Rihanna énekesnő villantás sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az extrém stílusú énekesnőtől a fellépésein már megszokhattuk a lenge öltözéket, és a kirívó viseletet, ám a jelek szerint már az utcán sem viszi túlzásba a ruhadarabokat. 

A világsztárt a Los Angelesi nemzetközi repülőtéren kapták lencsevégre a lesifotósok. Rihanna egy fekete, igen áttetsző felsőben flangált, és a képek láttán szinte biztos, hogy a melltartó kimaradt az aznapi szettből, így a kebleit bárki szemügyre vehette.

Forrás: Northfoto
Demcsák Zsuzsa méretes dekoltázzsal indította a reggelt http://www.life.hu/trend/20150925-demcsak-zsuzsa-vadito-szettben-vezette-a-reggeli-mokkat.htmlA TV2 Mokka adását szexi felsőben és rövidke szoknyában vezette péntek reggel Demcsák Zsuzsa. TrendFotó: Szabó Gábor - OrigoAlig lehet ráismerni! Kopaszra váltott Daniel Radcliffehttp://www.life.hu/trend/20150925-daniel-radcliffe-a-harry-potter-sztarja-kopaszra-borotvalta-a-fejet.htmlÍgy még nem láthattuk a Harry Potter filmekből megismert gyereksztárt: alig pár milliméteresre nyírta le eddig gondosan növesztgetett haját. Trend--Jaj, ne! Katalin hercegnő nem engedi, hogy a kislánya cuki ruhákat hordjonhttp://www.life.hu/trend/20150924-katalin-hercegno-nem-engedi-hogy-kislanya-charlotte-hercegno-cuki-ruhakat-hordjon.htmlImádjuk a kis György herceg szettjeit, Katalin hercegnő pompás ruháit, és Vilmos herceg elegáns öltönyeit. Alig várjuk, hogy Charlotte hercegnőt is tündéri ruhácskákba öltöztesse a stílusikon Katalin, erre azonban még nem mostanában fog sor kerülni. TrendAFPLábak nélkül is dögös ez a bikinimodell - Fotók!http://www.life.hu/trend/20150924-kanya-sesser-lab-nelkuli-modell.htmlNincs szüksége lábakra, hogy szexinek érezzek magát a 23 éves lány, aki modellként gyönyörű, a hétköznapokban pedig nagyon vagány csaj. Trend--Ejha! Jön a menstruáló Barbie baba http://www.life.hu/trend/20150923-menstrualo-barbie-baba-kerul-polcokra-mellyel-a-kislanyoknak-akarnak-segiteni.htmlA pattanásos és narancsbőrös baba után most egy újabb elképesztő játék kerül a boltok polcaira, mellyel a gyártók a kislányoknak szeretnének segíteni. TrendOrigoRá sem lehet ismerni! Megöregedett Colin Firthhttp://www.life.hu/trend/20150923-colin-firth-brit-szinesz-megoregedett-es-alig-lehet-raismerni.htmlNem kíméli az idő vasfoga a brit sármőrt sem, aki a minap londoni divathét egyik partiján tette tiszteletét. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.