Halál, válás, munka a kukoricaföldeken – Így indult Cindy Crawford élete

modell halál leukémia válás könyv munka Cindy Crawford megaláztatás trauma
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A modell az 50-hez közeledik, a kerek születésnapra pedig egy önéletrajzi könyvvel készül, amiből néhány részlet már most kiszivárgott.

A híres modellnek, akit rengeteget csúfoltak nyúlánk testalkata miatt és később védjegyévé vált anyajegye miatt (sokszor csokifoltnak gúnyolták), nem indult éppen varázslatosan az élete.

Forrás: InterCom

Az öccse leukémiában halt meg, amikor 10 éves volt, a fiatal lány pedig kukoricaföldeken dolgozott napi 10 órákat, hogy segítsen a család anyagi helyzetén. Még mindig nagyon fiatal volt, amikor szülei elváltak. „Ez volt a második nagy trauma a gyerekkoromban, öcsém halála után” – nyilatkozta korábban.

A modellkedés és az első fotózások sem indultak éppen zökkenőmentesen, több nehézség és megaláztatás várt még a ma is nagyon dögös Cindy Crawfordra, míg a világ leghíresebb modellje lett. Alig várjuk, hogy megjelenjen a könyv magyarul is!

Cindy Crawford a nyugodt családi életben találta meg igazi önmagát

Az egyik legjobban kereső szupermodell már nem a csillogásra és a nyüzsgésre vágyik, hanem csak egy nyugodt, a természet által körülölelt környezetre és persze a családjára. Olvasd el a Life.hu cikkét!
Hűha! Teljesen áttetsző ruhában indult bulizni Rihannahttp://www.life.hu/trend/20150929-rihanna-enekesno-bikiniben-es-necchalo-ruhaban-indult-bulizni-rio-de-janeiroban.htmlNem aprózta el partiszerelését az énekesnő: egy szál fürdőruhában és neccruhában vetette bele magát az éjszakába Rio de Janeiróban. Trend--Kiss Ádám cipőgyűjteményét egy nő is megirigyelnéhttp://www.life.hu/trend/20150929-kiss-adam-cipogyujtemenyet-egy-no-is-megirigyelne-rengeteg-sportcipoje-van.htmlA humorista megszállott cipőgyűjtő – derül ki a Pimaszúr átcuccol péntek esti adásából. TrendFotó: Szabó Gábor - OrigoMár Bridget Jones sem lesz a régi?http://www.life.hu/trend/20150929-renee-zellweger-szineszno-plasztikai-mutetje-miatt-mar-nem-hasonlit-bridget-jones-karakterere.htmlHamarosan láthatjuk, hogyan folytatódnak a világ egyik leghíresebb szinglijének kalandjai, ám elnézve a plasztikai műtéteken átesett Renée Zellwegert, a rajongók elfelejthetik Bridget Jones dundi és bájos pofiját. TrendOrigoHűha! Kiss Ramóna fekete hajra váltotthttp://www.life.hu/trend/20150929-kiss-ramona-a-baratok-kozt-sztarja-fekete-hajra-valtott.htmlKis Ramóna tetőtől talpig feketében pózolt. Ezúttal szó szerint, ugyanis a színésznőnek még a haja is fekete lett. Meglepő változás!Trend--Muszlim modellt alkalmazott legújabb kampányában a híres divatcéghttp://www.life.hu/trend/20150928-mariah-idrissi-muszlim-modellt-hidzsabban-pozol-egy-divatmarka-plakatjan.htmlA 23 éves Mariah Idrissi az első nő, aki hidzsábbal szerepel divatkampányban. A muszlim lány szerint a hozzá hasonlókat kirekesztik a divat világából. Trend--Upsz! Így fest Dannii Minouge smink nélkül, szőke fürtökkelhttp://www.life.hu/trend/20150926-igy-fest-dannii-minouge-smink-nelkul-szokere-festett-hajjal.htmlA gyönyörű Dannii Minouge a következő X-Factor szériára készül. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.