Hűha! Kiss Ramóna fekete hajra váltott

frizura fekete haj Grease Barátok közt Kiss Ramóna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kis Ramóna tetőtől talpig feketében pózolt. Ezúttal szó szerint, ugyanis a színésznőnek még a haja is fekete lett. Meglepő változás!

A Grease című musical színpadi változatában alakítja a nagyszájú Rizzót Kiss Ramóna. A szerep kedvéért a Barátok közt szőke bombázójának be kellett vállalnia a fekete hajat, de ez nem okozott neki gondot. Persze, nem nyúltak hozzá gyönyörű, szőkésbarna hajkoronájához, csupán paróka került a fejére. Mindenesetre szuperdögös így is!

Forrás: Facebook/ Kiss Ramóna

Raminak egyébként Borbély Ricsi a partnere a darabban, akivel nagyon élvezi a próbákat. "Most sok a munka, és a próbaidőszak mindig pörgős, de nemsokára jön a pihenés! Nagyon jó érzés, hogy a Barátok közt mellett színpadi színészként is elismernek és szeretnek a nézők. Az pedig pláne nagyon kedves a szívemnek, amikor a rajongóim írják a közösségi oldalamon, hogy már megvan a jegyük az előadásra" - nyilatkozta a csinos színésznő a Hot! magazinnak.

Metzker Viki smink nélkül bájos angyalkára hasonlíthttp://www.life.hu/trend/20150928-metzker-viki-smink-nelkul-bajos-angyalkara-hasonlit.htmlA szexi szőke DJ megmutatta egy másik arcát is. Vizes hajjal, smink nélkül fényképezkedett. Trend--Tóth Gabi mellbedobással készül a Sztárban sztár adásárahttp://www.life.hu/trend/20150927-toth-gabi-mellbedobassal-keszul-a-sztarban-sztar-adasara.htmlCsodás sminkben várja Tóth Gabi, hogy elkezdődjön a sztárok ma esti zenés összecsapása, a Sztárban sztár.Trend--Te jó ég! Gwen Stefani is elviaszbábusodotthttp://www.life.hu/trend/20150925-gwen-stefani-arca-furcsa-viaszbabu-szeru.htmlAjjaj, kicsit megszaladt a tű/szike/szilikonos fecskendő Gwen Stefani arcán. Az énekesnő szinte alig hasonlít saját magára. TrendNorthfotoLiptai Claudia visszaugrott a '80-as évekbehttp://www.life.hu/trend/20150924-liptai-claudia-rovid-szoke-frizuraval.htmlLiptai Claudia divat-időutazást tett. Egészen a '80-as évekig suhant vissza egy fotó erejéig. TrendFotó: Margitay Klára/Life.huÁtütő bimbikkel fut a még mindig jó testű Goldie Hawnhttp://www.life.hu/trend/20150907-goldie-hawn-melltarto-nelkul-fut.htmlKate Hudson 70 éves anyukája letagadhatna jó pár évet. Nem véletlenül néz ki ilyen jól, Goldie Hawn rendszeresen edz a bomba alakjáért.TrendNorthfotoA családon belüli erőszak nyomait tetoválással tünteti el a művészhttp://www.life.hu/trend/20150907-tetovalasokkal-fedi-el-az-eroszak-nyomait-egy-tetovalo-muvesz.htmlA sebhelyek egy életen át emlékeztetik az embereket arra, hogy mi történt a testükkel. Egy tetoválóművész, Flavia Carvalho épp ettől szeretné megkímélni azokat, akik családon belüli erőszak áldozatai voltak.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.