Az irha újra sláger - 3 kabát, amiben biztosan nem fogsz fázni idén ősszel!

fashion week poncsó kabát stílus irha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kellemes őszi napokra még tökéletes egy bélelt farmerdzseki, egy klasszikus bőrkabát vagy egy parka, ám ha kicsit csinosabb, puhább, melegebb darabokra vágysz, válassz a nagy visszatérők közül!

Üdv neked, irha!

A bőrkabátok mellett ismét virágkorukat élik az irhából készült holmik, és persze a műbőrből készült változatok. Béleltek, ezért fázni egészen biztosan nem fogsz bennük, de ott vannak még az oversize irhamellények is, melyek egy vastagabb pulcsival, garbóval tökéletesen megállják a helyüket!

1. H&M 12.990 forint 2. C&A 59 euro 3. Bershka 16.990 forint 4. F&F 14.900 forint 5. Topshop 650 font

Az oversize még mindig hódít

Ha inkább a klasszikus szövetkabátra voksolsz, akkor idén még mindig a lezser, köntösszerű darabok hódítanak, színben pedig egyáltalán nem kell csak alapszínekben gondolkodnod. Egy mustársárga kabát például istenien mutat barna, bordó, szürke vagy fekete holmikhoz, és még izgalmas is!

1. S. Oliver/Van Graaf 59.990 forint 2. New Yorker 12.490 forint 3. Promod 59.90 euró 4. Zara 25.995 forint 5. USE UNUSED 147.500 forint

Kellemes őszi napok: egy egy poncsó is megteszi

Nem, a poncsó nem olyan, mintha egy asztalterítőt magadra aggattál volna: ez a ruhadarab abszolút megunhatatlan, szuperdivatos és roppant kényelmes. Farmerral, szűk nadrággal egyszerűen imádnivaló, aláöltözni pedig egyáltalán nem nagy művészet. A kockás és a monokróm darabok hódítanak az idei szezonban, de ha nem vagy a minták rajongója, akkor bőven tudsz válogatni az egyszínű holmik között!

1. Stradivarius 7995 forint 2. C&A 39 euró 3. H&M 9990 forint 4. F&F 6500 forint 5. Bershka 8995 forint

Te melyik darabot viselnéd idén?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.