Plasztikbábuvá változott az egykor bájos Catherine Deneuve

Forrás: Northfoto -
plasztikai műtét színésznő Catherine Deneuve szépség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gyanúsan nyílt tekintettel tette tiszteletét a francia díva a hamburgi filmfesztivál egyik premierjén.

Catherine Denevue sosem győzte hansúlyozni, mennyire ellene van a plasztikai beavatkozásoknak. A francia díva állítása szerint sosem feküdt sebészkés alá, mert egyáltalán nem fél az örgedéstől, ezért nincs is szüksége szépészeti műtétre.

Forrás: Northfoto

Szakemberek azóta már számtalanszor kétségbe vonták állítása igazát, a hamburgi filmfesztivál egyik nemrég készült fotója láttán pedig nekünk is ugyanez ugrott be. Mert hát valljuk be, 73 évesen túlontúl nyílt és friss a színésznő tekintete, és korához képest arcbőre is nagyon sima és ráncmentes. Mindenesetre jól csinálja, hiszen az eredmény valóban nagyon természetes hatású.

A legjobb és legrosszabb sztárplasztikák

A Jackson klán tagjai, Nicole Kidman, Priscilla Presley vagy Jocelyn Wildenstein nevét sokan a túlzásba vitt plasztikai beavatkozásokkal kötik össze. Pedig rajtuk kívül is vannak olyan hírességek, akik kés alá feküdtek. A rengeteg elrettentő példa mellett a Life.hu korábban olyanokat is felsorakoztatott, akiknél a kitűnő eredmény még bennünket, szkeptikusokat is meglepett.
Francia dívaként élvezte nyaralását Drew Barrymorehttp://www.life.hu/trend/20150905-drew-barrymore-bikinialakot-villantott-nyaralasa-kozben-franciaorszagban.htmlA kétgyerekes színésznő hanyagolta a bikinit a tengerparton, helyette trendi egyberészes fürdőruhában vakációzott.Trend--23 plasztikai műtétet vállalt a férfi, hogy Supermanre hasonlítsonhttp://www.life.hu/trend/20150630-herbert-chavezen-huszonharom-plasztikai-mutetet-hajtottak-vegre-mert-ugy-szeretne-kinezni-mint.htmlHerbert Chavez a plasztikai műtétek rabjává vált, amióta elhatározta, úgy szeretne kinézni, mint Clark Kent.Trend--Hogyan lehetsz egy napra francia? Eláruljuk!http://www.life.hu/kult/20150708-kulturalis-programajanlo-julius-9-12.htmlKapd fel a partiszemcsit, a fesztiválszettet, és irány a Sound. Ha az elektronikus zene nem a te világod, és inkább Edith Piafhoz húz a szíved, a francia nemzeti ünnepen igazi párizsi lány lehetsz. Retrofaló vagy? Nyugi, számodra is akad program a hétvégén! KultThinkstockEzért nem pálya a plasztikai műtét George Clooney-nakhttp://www.life.hu/trend/20150528-george-clooney-ezert-nem-akar-plasztikai-mutetet.htmlGeorge Clooney-nak tényleg jól állnak az évek, és esze ágában sincs felvenni a harcot ellenük. Most elárulta, miért.Trend--Egy párkapcsolat története a franciaágyon – Szívbemarkoló videóhttp://www.life.hu/intim/20150312-egy-parkapcsolat-tortenete-felulnezetbol-egy-franciaagyon-szivbemarkolo-video.htmlEgyre csak terjed az interneten az a kisfilm, amely mindössze 7 percben foglalja össze és mutatja be egy férfi és egy nő szerelmét a kezdetektől a végéig.IntimOrigoLevágatta a haját a plasztikagyanús Jessica Simpsonhttp://www.life.hu/trend/20141027-jessica-simpson-levagatta-a-hajat-es-valoszinuleg-ajakplasztikaja-is-volt.htmlÚj haj, új ajkak? Az énekes-színésznő rövidre vágatott frizuráját tette közzé képmegosztó oldalán – ám a rajongóknak más is feltűnt.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.