Lily Donaldson mellbimbói tették emlékezetessé a Balmain divatshow-t

Forrás: AFP/Miguel Medina -
fashion week modell mellbimbó Balmain Párizsi Divathét Lily Donaldson
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A divatmárka kreatív igazgatója, Olivier Rousteing gondoskodott róla, hogy még sokáig emlegessék a párizsi divathéten bemutatott kollekcióját.

A gyönyörű ruhákon túl olyan sztármodellekkel igyekezett elkápráztatni a közönségét a Balmain divatház kreatív igazgatója, Olivier Rousteing, mint Kendall Jenner, Bella és testvére, Gigi Hadid, Doutzen Kroes, Alessandra Ambrosio és Lily Donaldson, akit egy kicsit sikerült lemeztelenítenie a show kedvéért.

Forrás: AFP/Miguel Medina

A Victoria's Secret szirénje és a divattervezők legújabb kedvence, Lily Donaldson egy nagyon mélyen dekoltált, mellrészénél áttetsző anyaggal borított darabban lejtett végig a kifutón, így bárki szabadon megcsodálhatta a szépség kebleit.

Eljött a közösségi média modelljeinek aranykora

Az utóbbi időben Kendall Jenner és kebelbarátnői elárasztották a kifutókat és a címlapokat, mondhatni, a csapból is ők folynak. Hol vannak azok a modellek, akik nem azért lesznek szakmai berkekben ismertek, mert világsztár a papájuk, vagy egy filmsztárral kavartak néhány pillanatig? Túlságosan rosszmájúak lennénk? A Life.hu felkereste Kajdi Csabát, az egyik legnagyobb hazai modellügynökség vezetőjét – aki egyébként Mihalik Enikőt is felfedezte –, és arra kérte, mondja el véleményét a modellvilág mai helyzetéről. Cikkünkért kattints ide!
Íme, Naomi Campbell mellbimbói teljes életnagyságban – Provokatív fotó!http://www.life.hu/trend/20151001-naomi-campbell-meztelenul-pozolt-a-lui-magazinban.htmlA 45 éves modell még mindig nagyon jó bőr, és ezt újra és újra be is bizonyítja – mostanában leginkább meztelenkedős fotókkal. TrendOrigoAz irha újra sláger - 3 kabát, amiben biztosan nem fogsz fázni idén ősszel!http://www.life.hu/trend/20151001-divat-es-trend-poncso-irha-oversize-oszi-napokra.htmlKellemes őszi napokra még tökéletes egy bélelt farmerdzseki, egy klasszikus bőrkabát vagy egy parka, ám ha kicsit csinosabb, puhább, melegebb darabokra vágysz, válassz a nagy visszatérők közül! Trend--Hatalmasra nőtt Hódi Pamela feje - Vajon mi történhetett?http://www.life.hu/trend/20151001-hodi-pamelanak-berki-krisztian-kedvesenek-hatalmasra-nott-a-feje-mikozben-tupiroztak-a-hajat.htmlBerki Krisztián kedvese fodrásznál járt, ahol felturbózták a fizuráját. Trend--Elképesztő! Újra lecsapott a tervező, aki korábban péniszeket küldött a kifutórahttp://www.life.hu/trend/20151002-rick-owens-divattervezo-emberi-hatizsakokkal-sokkolta-a-kozonseget-parizsban.htmlA divat világában egyre nehezebb új és figyelemfelhívó dolgokat kitalálni, de a brit divattervezőnek, Rick Owensnek újra sikerült. Trend--100 év esküvői ruhadivatja 3 percbe sűrítve - Elképesztő videó!http://www.life.hu/trend/20151002-szaz-ev-eskuvoi-divatjarol-keszult-egy-lenyugozo-video.htmlLenyűgöző videót készített egy szalon az esküvői ruhák divatjáról 1915-től egészen napjainkig. Trend--Horváth Éva igéző szemeitől elállt a lélegzetünkhttp://www.life.hu/trend/20151002-horvat-eva-modell-igezo-szemeitol-elallt-a-lelegzetunk.htmlA modell kéklő szempárral és szexi dekoltázzsal rukkolt elő, ezen a hűvös, ám napsütötte péntek reggelen. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.