Szuper sminktrükk októberre - a kék az új fekete!

szemfesték szépségápolás smink Larion Oscar Kék
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az őszi divatheteken már megbizonyosodhattunk arról, hogy a következő szezon újragondolt varázslata a kékek különböző izgalmas árnyalataival egészül majd ki. Próbáld ki, legyél trendi fashionista már most!

A tekintet kiemeléséhez próbáld ki a legújabb trendet, irányokat. Imádnivalóan finom tusként is csodásan fest a kék, de bátran alkalmazhatod egészen vastagon is – örülten izgalmas tud lenni, ha elég bevállalós vagy.

Graffitihatása lesz a sminkednek,

ha az ujjaddal viszed fel absztrakt módon a felső szemhéjadra a színt. Ehhez a hatáshoz érdemes szemhéjkrémet használni, de nagyon sejtelmes az is, ha körbekontúrozod a kedvenc kék árnyalatoddal alul-felül a szemedet, követve a szem ívét.

Merész tusvonal (balra), graffitihatás (jobbra) Forrás: Vogue.com

Készíthetsz füstös hatású szemfestést is:

ehhez minimum két árnyalatot válassz, úgy sokkal izgalmasabb lesz a tekinteted! Nagyon menő most az is, ha például egy királykéket satírozol össze egy zöldeskékkel.

Urban style-ként is alkalmazhatod az élénk kék színt,

tegyél egy keveset az alsó vízvonalra, de közel a szemzughoz, és fent csak a szemhéj közepétől emeld ki a tusvonaladat a szemhéj széléig. Nagyon stílusos így használni a színt!

Füstös hatás (balra), urban style (jobbra) Forrás: vogue.com

Újra trendi a 60-as évekbeli tágra nyitott szem is,

amit egy kék szempillaspirállal könnyedén kialakíthatsz. Egyszerűen csak az alsó és felső pillák közepét fesd be gazdagon a kék spirállal. Minél több festék kerül rá, annál hatásosabb ez az életérzés.

Végül, de nem utolsósorban a kék haj és a kék körmök is fénykorukat élik.

Twiggy style (balra), kék haj (jobbra) Forrás: vogue.com

Erre figyelj!

A kék mindenkinek jól áll, csak árnyalatbeli különbségek vannak, hogy melyik szemszínhez melyik kék szín az, ami élénkíti a tekintetet. Íme, egy kis segítség: a zöld szemet a türkizkék, a kékeslila, indigókék és a türkiz zöldeskékes árnyalatai emelik ki a legjobban. Barna szemhez a vadszilvakék, a türkiz, a kobaltkék és a királykék a legizgalmasabb. Kék szemhez szinte kötelező is a kék szín; a legkifejezőbb számukra a türkizkék, a ciánkék, a zafírkék, valamint a kobaltkék.

Élvezd a kék vibrálóan izgalmas, időtlen szépségét magadon!

Kim Kardashian (balra), Irina Shayk (jobbra) Forrás: Instagram/Kim Kardashian, AFP/Ben Gabbe

Sminkelj úgy, mint Gwen Stefani!http://www.life.hu/trend/20151001-gwen-stefani-enekesno-szulinapos-igy-keszitsd-el-a-sminkjet-larion-oscar-tippjei.htmlGwen Stefani igazi ikon, már évtizedek óta ott van a legfényesebb csillagok között. Nemcsak a stílusa különleges, de sminkjei is ikonikusak, hiszen kevesen tudják olyan jól használni a vörös rúzst, mint ő. A világsztár ma 46 éves – Larion Oscar sminkmester elárulja, hogyan készítheted el te is Gwen kedvenc sminkjét! Trend--Ecset, a smink lételeme - kisokos nem csak kezdőknekhttp://www.life.hu/trend/20150928-larion-oscar-sminkmester-ecsetkisokos.htmlSokan túl kevés figyelmet szentelnek a megfelelő sminkecseteknek, pedig ha tudod, mikor mit kell használni, könnyebben tudsz szép sminket készíteni. Lássuk, mikor mit javasol Larion Oscar sminkmester!TrendThinkstockSzuper sminktrükk szeptemberre: monokróm, az új őrülethttp://www.life.hu/trend/20150828-szuper-sminktrukk-szeptemberre-monokrom-az-uj-orulet-larion-oscar-tippjei.htmlLassan vége a nyári sminkek időszakában, itt az ideje kicsit ősziesebbé varázsolni az arcunkat is. Larion Oscar sminkmester most elárulja, melyik a kedvenc szeptemberi sminktrükkje. TrendOrigoTökéletes sminklemosás lépésről lépésre - fontosabb, mint gondolnádhttp://www.life.hu/trend/20150824-tokeletes-sminklemosas-lepesrol-lepesre-larion-oscar-trukkjei.htmlHa rendszeresen sminkelsz, biztosan jól tudod, hogy az egyik legfőbb szépségbaki, amit elkövethetsz, az az, ha sminkben fekszel le aludni. A sminklemosás is olyan, mint minden más: érdemes megtanulni, hogyan is kell pontosan végezni. Lesd el Larion Oscar sminkmester trükkjeit!TrendThinkstockKim Kardashian sminkelni taníthttp://www.life.hu/trend/20150802-kim-kardashian-sminkelni-tanit.htmlA szelfikirálynő ismét tanít valamit a rajongóinak: ezúttal megmutatja, mit is tesz az ember lányával egy jó smink!TrendOrigoTanulj sminkelni Jennifer Lopeztől - öt dolog, amit elleshetsz tőle! http://www.life.hu/trend/20150722-tanulj-sminkelni-jennifer-lopeztol-5-dolog-amit-elleshetsz-tole-larion-oscar-trukkjei.htmlŐ minden szempontból a mai kor egyik szépségikonja: szupernőies testalkatát a férfiak imádják, a nők irigylik. Stílusa egyedi, szexi és változatos, ismeri a tökéletes frizura és a smink minden csínját-bínját. Van mit tanulni tőle – Larion Oscar el is árulja, hogy milyen sminktrükköket érdemes ellesned a ma 46 éves Jennifer Lopeztől!Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.