Csisztu Zsuzsa dögös dívaként pózolt nyaralásán

Forrás: TV2 -
műsorvezető Olaszország Italia díva Csisztu Zsuzsa nyaralás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Közel két hetet töltött Olaszországban családjával Csisztu Zsuzsa, aki elárulta, imádja az olaszok kifinomult stílusérzékét.

A bombázó Csisztu Zsuzsa fárasztó nyaraláson van túl, hiszen két kisgyermeke igazán aktívvá tette a műsorvezető és férje itáliai pihenését. Zsuzsa fotókat is mutatott, melyeken olyan dögös, akár egy olasz díva.

„Az ismerőseinkhez mentünk, egy olyan helyre, mely kevésbé ismert a turisták körében és szinte csak olaszokkal találkoztunk. Gyönyörű vidékeken jártunk" – mesélte Zsuzsa.

Kandász Andrea lánya inkább tűnik a műsorvezető húgának, mint gyermekénekhttp://www.life.hu/sztarok/20151005-kandasz-andrea-lanya-lolita-a-kandasz-travel-musorvezetoje-huganak-nez-ki.htmlKandász Andrea és Lolita olyanok, mintha testvérek lennének, de a családi kötődés persze egészen más köztük. Ők nem nővérek, hanem anya és lánya. TV + Sztárok--13 híresség, akik nagyon furcsa névvel születtekhttp://www.life.hu/sztarok/20151006-13-hiresseg-akiknek-nagyon-furcsa-a-szuletesi-neve.htmlA jó hangzás, a könnyű kiejtés és a megjegyezhetőség vezetik a feltörekvő színészeket abban, hogy születési nevüket elhagyva művésznevet vegyenek fel. Íme, 13 sztár, aki így választott! TV + SztárokAFPDurva produkcióval indít szombaton a Hungary's Got Talenthttp://www.life.hu/sztarok/20151005-extrem-szereplovel-indit-szombaton-a-hungary-s-got-talent-poharevo-imi-nem-kimeli-majd-a-nezoket.htmlNem gondoltuk volna, hogy az üveget evő bácsi produkciója bekerül majd a műsorba, de úgy tűnik, a szerkesztők nem kímélik a nézőket. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huMicsoda felvétel: Így nézett ki évekkel ezelőtt Friderikusz Sándor és Varnus Xavérhttp://www.life.hu/sztarok/20151005-friderikusz-sandor-musorvezeto-es-varnus-xaver-orgonamuvesz-megmutattak-fiatalkori-arcukat.htmlA két híresség egy régi televíziós felvételt nézve nosztalgiázott, melyen jókat nevettek. TV + Sztárok--Gáspár Evelin: "Mindenhol azt kapom, te cigány"http://www.life.hu/sztarok/20151005-gaspar-evelyn-gaspar-gyozo-lanya-joshi-bharatnak-meselte-el-miket-mondanak-ra-az-emberek.htmlA fiatal lány életét gyakran megkeseríti a rasszizmus; Evelin elárulta, milyen durva beszólásokat kap. TV + SztárokOrigoKárász Róbert pikáns lesifotót készített Demcsák Zsuzsárólhttp://www.life.hu/sztarok/20151006-karasz-robert-a-tv2-mokka-musorvezetoje-lesifotot-keszitett-demcsak-zsuzsa-szexi-labarol.htmlA TV2 Mokka adásában forrt a levegő, ez pedig a szexi Demcsák Zsuzsának volt köszönhető, akinek formás lábai műsorvezetőtársát is megihlették. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.