Természetes szépség mindenek felett - Lilu, Malek Andi és Illés Fanni szépségtippjei

Forrás: Red Lemon Media -
Malek Andrea Illés Fanni Lilu
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szépek, sikeresek, és nem mellesleg a természetes szépség híve - Lilu, Malek Andi és Illés Fanni paralimpikon szépségkirálynő egy különleges dologra vállalkozott. 

Kevés híresség meri megmutatni smink nélküli vagy alig kisminkelt arcát a nyilvánosság előtt, és még kevesebben mernek bevállalni olyan fotózást, ahol a retusálás és a Photoshop nem játszik főszerepet. Lilu, Malek Andrea és Illés Fanni azonban bátran bevállalták a dolgot Éder Krisztián kamerája előtt. Az eredmény magáért beszél! Mindhárom hölgy nagyon büszke az elkészült képekre, és egyáltalán nem bánják, hogy ezúttal egy teljesen új arcukat mutatják a nyilvánosságnak.

Forrás: Red Lemon Media

A három ismert magyar hölgy most azért kampányol, hogy a nők próbálják elfogadni a természetes szépséget, és tanuljanak meg megbékélni az életkorukkal is. Lilu nemrég például elismerte, ő a mai napig nem szívesen visel sok sminket, ráadásul csak pár hete végzett el egy sminktanfolyamot, egyébként azonban nem erőssége a sminkelés. Ő inkább a természetességre esküszik, és arra, hogy megfelelően ápolja az arcbőrét. Nagy kedvencei most az őssejt tartalmú készítmények, de szívesen alkalmaz házi praktikákat is.

Malek Andi szerint az arcápolás mellett nagyon fontos a nyak és a dekoltázs területének karbantartása, ezért igyekszik ezekre a területekre is nagy gondot fordítani. De fiatal kora ellenére Illés Fanni paralimoikon úszó is sokat tesz bőre szépségért. A klóros víz miatt a bőre nagyon száraz, ezért oda kell figyelnie az alapos hidratálásra. Ezt meg is teszi, hiszen a bőrápolást nem lehet elég fiatalon elkezdeni!

Fékezhetetlen vendégek, bőrig ázott menyasszony - így kezeld a tipikus esküvői drámákathttp://www.life.hu/trend/20150925-10-eskuvoi-drama-es-kezelesuk-toth-mihaly-ceremoniamester-tippjei.htmlMinden esküvőn vannak pillanatok, amiket megelőzni képtelenség, így marad, hogy megőrülsz, vagy túlteszed magad rajta. Tóth Mihály ceremóniamester elárulta, mi a 10 legtipikusabb esküvői dráma, és hogyan érdemes őket kezelni. Trend--Ápolt, puha bőr ősszel is - így turbózd fel magad a hideg időre!http://www.life.hu/trend/20150918-oszi-arcapolas-tippek-trukkok-kemek-larion-oscar-tippjei.htmlVége a kánikulának, most már tényleg itt az igazi ősz, ez azonban befolyásolja az arcbőrünket is. Mi az, amin érdemes változtatni a nyár után? Larion Oscar sminkmestert kérdeztük tippekről, bőrápolási trükkökről.TrendThinkstockFigyelj jobban a bőrödre! Fényvédelem forró nyári napokonhttp://www.life.hu/trend/20150624-naptejek-faktorszamok-fenyvedelem-nyaron-mit-erdemes-hasznalni.htmlNyáron a bőrápolásra, különösen a fényvédelemre a szokottnál is jobban oda kell figyelni, hiszen a bőr nem felejt. Szó se róla, kell a testnek a D-vitamin, azt pedig biztosan tudod, hogy délelőtt 11 és délután 3 között a napozást érdemes minimálisra csökkenteni, de ezen kívül vannak még más dolgok is, amikre figyelj oda, ha naptejet vásárolsz. TrendThinkstockLegyen a bőröd a szexepiled - alapozókörképhttp://www.life.hu/trend/20150312-lariion-oscar-sminkmester-elarulja-hogyan-valassz-alapozot-tavaszra.htmlVizes vagy sűrűbb állagú? BB vagy CC krém? Folyékony vagy por? Larion Oscar sminkmester tippjei következnek tavaszi alapozóvásárláshoz. TrendThinkstockMagnéziumolaj - új csodaszer a bőrnek? Ezeket mindenképp tudnod kell róla!http://www.life.hu/trend/20150326-magneziumolaj-a-szepsegapolasban-hogyan-kell-hasznalni.htmlA magnéziumolaj tipikusan olyan anyag, aminek bőrápoló hatásairól nem sokat lehetett hallani, eddig ugyanis leginkább csak magnéziumpótlásra használták. Vajon tényleg helyettesítheti a hidratáló krémeket, ráadásul még a pattanásaidat is kezelheted vele? Most eláruljuk!Trend--Száraz, érdes bőr a téli hideg miatt? Tippek, amik segítenek!http://www.life.hu/trend/20150123-szaraz-erdes-bor-ellen-termeszetes-modszerek-amiket-erdemes-kiprobalni.htmlTélen kifejezetten nehéz a száraz bőrűek élete, hiszen a hideg idő még jobban kiszárítja a bőrfelületet. Akinek alapból normál bőre van, azok is gyakran panaszkodnak feszülő, kicserepesedett bőrre a hideg időben. Íme, néhány hasznos tipp a bőrszárazság ellen! TrendThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.