Penélope Cruz szettjét Katalin hercegné is megirigyelné – Heti stílusmustra

fashion week stílusmustra David Beckham Helen Mirren Palvin Barbara Lewis Hamilton Cate Blanchett Rihanna Penelope Cruz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elképesztő bakikat, villantásokat és csodálatos szetteket is tartogatott nekünk ez a hét. Az elmúlt napok nagy mentése Cate Blanchetté, a legkülönlegesebb ruha Penélope Cruzé, aki Katalin hercegnétől lesett el divattippeket. A mi büszkeségünk, Palvin Barbi azonban így is mindenkit lekörözött. Következzen a Life.hu heti stílusmustrája!

Egyszer lent, egyszer fent

A fehér, vállakat villantó aszimmetrikus ruha, de a hozzá választott magas sarkú sem állt jól Cate Blanchettnek, aki néhány nap múlva szerencsére javított egy csodálatos, narancssárga Armanival. Sajnos a földig érő szabás miatt a cipőjét nem láttuk, pedig kíváncsiak lettünk volna rá, hogy sikerült-e a korábbi bakit ez ügyben is korrigálni.

Forrás: AFP

Neked bejön Cate Blanchett narancssárga ruhája?

Dögös pasik

Hogy öltözik fel a manapság az új frizurával tündöklő Lewis Hamilton egy Chanel divatbemutatóra? Kalapot, napszemüveget és szövetkabátot vesz. A kabát ugyan nem lett a kedvencünk, de az alatta megbújó kötött pulcsit imádjuk. A sármos David Beckham a Forma 1-es pilótával ellentétben a klasszikus eleganciát választotta, amikor vendégként tiszteletét tette egy jótékonysági focimeccsen.

Forrás: AFP

Kinek a szerelése jön be jobban?

A legnagyobb villantások

A Latina Hot List Party elnevezésű esemény túlzás nélkül a nagy cicikről szólt. A 20 éves Cierra Ramirez egészen a nyakáig próbálta felnyomni a kebleit, míg Christina Milian inkább a bimbóvillantásra ment rá.

Forrás: AFP

Ki öltözött fel csúnyábban?

A legkülönlegesebb ruhák

Penélope Cruz Katalin hercegnőre jellemző eleganciával választotta ki ruháját. Még a kiegészítők is annyira finomak, mintha Vilmos bájos feleségén látnánk őket. A ruha színe és formája – a garbónyaktól egészen a zsebekig – egyszerűen tökéletes. Jenna Coleman színésznő hozta a hét másik különleges szettjét, ami meglehetősen eklektikusra sikeredett: a barokk és a vintage stílus keveredik benne. Nagyon jól áll neki!

Forrás: AFP, Northfoto

Kinek a ruhája különlegesebb?

Minimalista vonalak

Rihannának a minimalista ruhákról is egészen más elképzelése van: ahogy minden stílust, ezt is saját egyéniségére szabta. Az átlátszó darabokat is szívesen viselő híresség ugyanis egy oversize zakót vett fel a Dior-divatbemutatóra a párizsi divathéten. A letisztultságra szavazott ezen a héten Zendaya Coleman is, aki kétoldalt felsliccelt ruhájához dögös cipőt és nagyméretű fülbevalót választott, ami beragyogta az egész outfitet.

Forrás: AFP, Northfoto

Van nő Rihannán kívül, akinek jól állna ez a zakó?

Lehet kétszer ekkorát tévedni?

Szegény Carey Mulligan lett a hét vesztese, akinek kétszer is sikerült melléfognia. A visszafogott színésznő a londoni filmfesztiválon jelent meg egy egyébként szuper mintázatú pulóverben és szoknyában, amik viszont nem igazán voltak összhangban. Nem a különböző mintával van baj, sokkal inkább a lazább stílusú, nehezebb anyagú pulóver és az elegáns, könnyű szoknya nem áll össze Carey-n. Ráadásul a korábbi, csupa fodor ruhája sem igazán passzolt az egyéniségéhez.

Forrás: AFP

Melyik szett rémesebb?

A hét királynői

Egyértelműen a mindig elbűvölő Palvin Barbi és Helen Mirren voltak a hét győztesei. Míg a modell egy álomszép, földig érő, fehér csipkecsodában jelent meg a párizsi Vogue 95. születésnapján, addig Helen Mirren egy fekete midiruhában érkezett a londoni filmfesztiválra, amihez ráadásul gyönyörű kiegészítőket választott. A cipőért és a hímzett táskáért is teljesen odavagyunk!

Forrás: AFP, Northfoto

Ki tündökölt jobban?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.