50 felett, ősz hajjal kezdett modellkedni az asszony

Forrás: annascholz.com -
modell kollekció kihívás fekete-fehér hitvallás ősz gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az 55 éves Nicola Griffin, miután gyerekei kirepült otthonról, új elfoglaltságot keresett: modellkedni kezdett.

Egy tervező, Anna Schultz pedig rögtön le is csapott rá, és felkérte új kollekciójához, amit egy fekete-fehér fotósorozatban örökítettek meg. „Ötven év felett is lehet új kihívásokat találni” – mondta el hitvallását az asszony.

Forrás: annascholz.com

„Az érett nőket is képviselik már a divatszakmában, legyen szó az 50-es, 60-as, vagy 70-es korosztályról. És ne feledkezzünk el a 85 éves Daphne Selferől sem!” – mondta Nicola, akit a tervező, Anna Schultz is különleges szépségnek tart. „Ő egy pozitív, erős és művelt nő, aki nemcsak divatos, de stílusos is. Minden nőnek példakép lehet!”

Forrás: annascholz.com

Lenyűgözően néz ki a világ legidősebb modellje

Carmen Dell' Orefice és Jenni Rhodes mellett idén meg kell ismerkednünk még egy nyolcvan év feletti modellel. Daphne Selfe a maga 85 évével a legidősebb nőnek számít a modellszakmában. A legszebb az egészben, hogy matrónakora ellenére is aktív. Nézd meg róla a fotókat!
Végre láthatod a képet Tom Cruise lánya, Isabella Cruise esküvőjérőlhttp://www.life.hu/trend/20151009-kep-isabella-cruise-eskuvojerol.htmlNicole Kidman és Tom Cruise közösen örökbefogadott lánya összekötötte életét párjával. Végre képet is láthatunk a menyasszonyról. TrendNorthfotoKényelmesek, praktikusak, csinosak - őszi csizmakörképhttp://www.life.hu/trend/20151006-divat-es-trend-oszi-cipok-kiscsizmak-huvosebb-idore.htmlHa nincs kedved a tűsarkú bokacsizmákhoz, a kényelmetlen lábbelikhez, akkor bátran válassz a szezon legkényelmesebb darabjai közül! Lapos csizmák terén idén van miből válogatni – mutatjuk is néhány kedvencünket! TrendOrigoEzüstróka lett Tom Hanksből - Ilyen ősz a színészhttp://www.life.hu/trend/20151008-osz-haja-lett-tom-hanksnek.htmlNem biztos, hogy ráköszönnénk Tom Hanksre, ha szembejönne, ugyanis teljesen felismerhetetlen lett a színész. TrendNorthfotoMegvan Palvin Barbi ikertestvére!http://www.life.hu/trend/20151008-palvin-barbi-es-modell-baratnoje-szinte-a-megszolalasig-hasonlitanak-egymasra.htmlA gyönyörű modell legújabb fotóján a szintén modellként dolgozó, Stella Maxwell társaságában pózol, akivel szinte a megszólalásig hasonlítanak egymásra. TrendOrigoErzsébet királynő kebleit kordában kell tartanihttp://www.life.hu/trend/20151008-erzsebet-kiralynonek-hivatalos-fehernemus-tanacsadoja-van.htmlJune Kentonnak hívják azt a hölgyet, aki 33 éve felel azért, hogy őfelsége keblei mindig tökéletesen álljanak. Trend--Nyertes Zsuzsa dögös bikinijétől mindenki eldobta az agyáthttp://www.life.hu/trend/20151007-nyertes-zsuzsa-szineszno-dogos-bikinijetol-eldobtak-az-agyukat-a-torokok.htmlA színésznő, minden olyan nőnek ajánlja Törökországot, aki önbizalomhiánnyal küzd. A török férfiak ugyanis nap mint nap bókokkal halmozzák el a hölgyeket. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.