Ritka bőrbetegségben szenved, mégis Amerika egyik legkeresettebb modellje lett Winnie Harlow

bőrbetegség betegség modell kifutó Winnie Harlow
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ritka bőrbetegsége miatt fehér foltok borítják az egyébként színesbőrű Winnie Harlow testét. A gyönyörű 21 éves lányra ennek ellenére két ismert divatcég is felfigyelt. 

A gyönyörű lánynál négyéves korában diagnosztizálták a ritka bőrbetegséget, a vitiligót, mely miatt a bőre elveszítette melanintartalmát és fehér foltok jelentek meg a testén. Winnie Harlow elmondása szerint mindig ennek ellenére mindig gyönyörűnek látta magát, és nem is volt hajlandó azokra odafigyelni, akik mást állítottak róla.

Forrás: Instagram/Winniw Harlow

Képeit, melyeket az internetre töltött fel, minden alkalommal több százan lájkolták, és lényegében a közösségi oldalaknak köszönhetően figyeltek fel rá. Annak ellenére, hogy sosem akart hivatásos modell lenni, ma már két világszerte ismert divatcég kifutóján is megjelent, és ez még biztosan csak a kezdet.

Amputált lábú modell lett a New York-i divathét legnagyobb sztárja

Ilyen még nem volt: az FTL Moda kerekesszékes modelleken mutatta be 2015-ös őszi-téli kollekcióját, a legnagyobbat mégis a lábamputáláson átesett Jack Eyres kifutóra lépése szólt. Olvasd el a Life.hu cikkét.

Bababulin villantott szexi dekoltázst Iszak Eszti - Dögös fotó!http://www.life.hu/trend/20151010-iszak-eszti-bababulin-villantott-szexi-dekoltazst.htmlHihetetlenül dögös szerelésben vett részt barátnője bababuliján Iszak Eszti. TrendOrigoPenélope Cruz szettjét Katalin hercegné is megirigyelné – Heti stílusmustrahttp://www.life.hu/trend/20151009-heti-stilusmutra-szerepel-benne-penelope-cruz-palvin-barbara-es-david-beckham.htmlElképesztő bakikat, villantásokat és csodálatos szetteket is tartogatott nekünk ez a hét. Az elmúlt napok nagy mentése Cate Blanchetté, a legkülönlegesebb ruha Penélope Cruzé, aki Katalin hercegnétől lesett el divattippeket. A mi büszkeségünk, Palvin Barbi azonban így is mindenkit lekörözött. Következzen a Life.hu heti stílusmustrája! TrendAFPKulcsár Edina melltartó nélkül is csodálatoshttp://www.life.hu/trend/20151009-kulcsar-edina-szepsegkiralyno-miss-world-hungary-melltarto-nelkul-is-csodalatos.htmlA Life.hu riportere Kulcsár Edinával egy gálán találkozott. Nos, természetesen szemet szúrt neki, hogy a szépség a ruhája alatt nem viselt melltartót. Nézzétek! Trend--Kényelmesek, praktikusak, csinosak - őszi csizmakörképhttp://www.life.hu/trend/20151006-divat-es-trend-oszi-cipok-kiscsizmak-huvosebb-idore.htmlHa nincs kedved a tűsarkú bokacsizmákhoz, a kényelmetlen lábbelikhez, akkor bátran válassz a szezon legkényelmesebb darabjai közül! Lapos csizmák terén idén van miből válogatni – mutatjuk is néhány kedvencünket! TrendOrigoErzsébet királynő kebleit kordában kell tartanihttp://www.life.hu/trend/20151008-erzsebet-kiralynonek-hivatalos-fehernemus-tanacsadoja-van.htmlJune Kentonnak hívják azt a hölgyet, aki 33 éve felel azért, hogy őfelsége keblei mindig tökéletesen álljanak. Trend--Gyűrű helyett bikakarika? - Hódít az eljegyzési piercinghttp://www.life.hu/trend/20151008-hodit-az-eljegyzesi-piercing.htmlAz eljegyzési gyűrűk gyönyörűek, az eljegyzési tetkók egy életre szólnak, és menők, ráadásul itt van az új őrület is, az eljegyzési piercing. TrendThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.