Molnár Anikó szebb, mint valaha - Elárulta titkát az egykori Nagy Ő

diéta hús Nagy Ő bombaforma fogyás cukor Molnár Anikó sport
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sugárzóan gyönyörű az egykori Nagy Ő, aki simán pályázhatna régi titulusára, hiszen sok pasi mit nem adna egy ilyen nőért.

Molnár Anikó bomba formában van, ez pedig annak köszönhető, hogy kiderült: önsörfőző- szindrómában szenved, emiatt pedig drasztikus diétába kezdett. Az eredmény mínusz 17 kiló, amit azóta is tart Anikó.

Forrás: Facebook/Molnár Anikó

A szépségről a múltkor lenge öltözékben fotók is készültek, amiket ITT meg is nézhetsz. Anikó így vallott erről Facebookján: "A mai nap más volt, mint a többi. Nagyon más. Valami olyat kaptam, ami a következő ezer évre feltöltött energiával, és nagyon sok mindent más megvilágításba helyezett. Pedig nagyon nyűgösen ébredtem. Álmos voltam, fájt a fejem, szédültem, semmihez nem volt kedvem. Belenéztem a tükörbe, és egy megfáradt embert láttam benne. Egy 40 éves nőt, 80 éves fáradtsággal. Tudtam, hogy össze kell szednem magam, mert fotózásra kellett mennem, ahol ma nem mint sminkes, hanem mint modell kellett helytállnom. Nem hittem magamban, nem hittem a karikás szemeimet nézve semmiben. (...) Rájöttem, hogy minden rajtam múlik. Dönthetek. Siránkozok vagy változtatok. Boldog leszek vagy továbbra is elbújok megfáradt lelkem jajveszékelése mögé. Döntöttem. Mire megérkeztünk a fotózás helyszínére, feje tetejére állt a világom. Igen, eldöntöttem, hogy boldog leszek. Nem valaki mástól, hanem saját magamtól. Az életemtől. Attól, amit kaptam a jó Istentől. Amiért hálával tartozom, nem siránkozással. Elindultam egy úton. Erre az útra egy EMBER, egy tanító, egy példakép terelt rá. Nem erőszakosan, pusztán önmagát őszintén, mint követendő példát megmutatva" - írja.

„A cukrot az egészségem miatt, a húst emocionális okokból hagytam el. Akkor megindult a fogyás, és 17 kilótól szabadultam meg. A cukrot sztíviával helyettesítem, és kizárólag diabetikus csokoládét eszem, ami fruktózt tartalmaz. Az életmódváltás nagyon jót tett a szervezetemnek, és azóta remekül érzem magam. Most az a tervem, hogy sportolni is elkezdek" – mesélte Anikó, aki hamarosan a jógát is kipróbálja a Life.hu újságírójával.

Laár András: „A feleségem egy frenetikus szellemiségű asszony"http://www.life.hu/sztarok/20151012-laar-andras-zenesz-humorista-papp-gergot-latja-vendegul-a-pimasz-ur-atcuccol-cimu-musorban.htmlA zenész, humorista, buddhista tanító a héten Papp Gergőt látja a vendégül az RTLII-n, a Pimasz úr átcuccol című műsorban, amelyben magánéletébe is bepillantást enged. TV + SztárokMajka élő adásban támadt rá Tillárahttp://www.life.hu/sztarok/20151012-majka-rapper-es-bereczki-zoli-szinesz-elo-adasban-tamadt-ra-tillara-a-tv2-sztarban-sztar.htmlA Sztárban sztár afterpartiján Majka és Bereczki Zoli megtippelte, hogy kik lesznek a finalisták... Majka a beszélgetés végén nem bírt magával és Tillára rontott. TV + Sztárok--Reménytelen szerelem! Demcsák Zsuzsa egy világsztárhoz szeretett volna felségül mennihttp://www.life.hu/sztarok/20151012-demcsak-zsuzsa-a-tv2-musorvezetoje-bevallotta-egy-vilagsztarhoz-szeretett-volna-felsegul-menni.htmlA műsorvezető bevallotta, annyira szerelmes volt kislányként Michael Jacksonba, hogy minden évben levelet írt neki, és kérte, hogy vegye el őt feleségül. TV + Sztárok--Varnus Xavér nagyon kiborult - Elhagyja a Heti Hetesthttp://www.life.hu/sztarok/20151008-varnus-xaver-orgonamuvesz-elhagyaj-az-rtl-klub-musorat-a-heti-hetest.htmlAz orgonaművész közösségi oldalán vallott az okokról, melyek miatt elhagyja a Heti Hetes csapatát. Elmondása szerint számára vállalhatatlan szereplőkkel ugyanis a jövőben nem hajlandó együtt szerepelni. TV + Sztárok--Ada 33 éves lett – a műsorvezető szíves lufival pózolthttp://www.life.hu/sztarok/20151007-ada-pinter-adrienn-az-rtl-klub-musorvezetoje-30-eves-lett-es-egy-hatalmas-rozsaszin-szivlufival.htmlAz RTL Klub sztárja közösség oldalán osztotta meg azt a fotót, amelyen egy hatalmas szívlufival látható – vajon kitől kapta a romantikus ajándékot? TV + Sztárok--Demcsák Zsuzsát botsáskának és zsiráfnak csúfoltákhttp://www.life.hu/sztarok/20151007-demcsak-zsuzsat-a-tv2-mokka-musorvezetojet-botsaskanak-es-zsirafnak-csufoltak.htmlA Mokka műsorvezetője elmesélte, milyen érzés volt, amikor gyermekkorában gúnyneveket ragasztottak rá. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.