Felháborító! Diétára akarták fogni a 36-os méretű modellt

diéta modellkedés fogyás visszavágás levél beszólás fogyókúra modellügynökség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az ügynökség túl kövérnek találta Charli Howardot ahhoz, hogy alkalmazza. A modell nem hagyta szó nélkül a dolgot.
Forrás: Instagram/Charli Howard

Alkalmazói szerint 2 centit kellett volna lefaragni csípőjéből. Charli levélben vágott vissza az ügynökségnek.

Legutóbb maga a dán adóügyi miniszter adott hangot felháborodásának, amikor egy divatlap egy betegesen sovány modellt szerepeltetett a hasábjain, Molly Bairt és alkalmazóit pedig sokan támadták azért, mert még mindig sokat szerepel az egyébként extrasovány modell. A brit ASA nem várta meg, meddig gyűrűzik az Yves Saint Laurent anorexiás lánnyal készült kampánya, és betiltották a hirdetésüket.

Anorexia, a modellek legnagyobb ellensége

Az iszonyatos kór, amely nem kímél sem fiatalságot, sem szépséget, sem pedig karriert, a kifutók gazellatestű modelljeinek tucatjával végzett már. Az anorexia nervosa az egyik legádázabb pszichés betegség, mely az evészavar egyik fajtája. A Life.hu cikkéért kattints ide!
Molnár Anikó: „Az anorexiától egy hajszálvékony mezsgye választott el"http://www.life.hu/ez-zsir/20150825-molnar-aniko-egykori-nagy-o-bevallotta-hogy-az-anorexiahoz-igen-kozel-allt-egy-idoben.htmlSaját bevallása szerint, az egykori Nagy Ő állandó testképzavarral küzd és volt, hogy a fogyás végső határait súrolta.Ez Zsír!--Szigorú diéta? Ez történik, ha valaki túl kövér a szexhezhttp://www.life.hu/news/20151012-ez-tortenik-ha-valaki-tul-kover-a-szexhez-tul-kover-a-parzashoz-az-indiai-him-jaguar.htmlJobban érdekli az evés, mint a párzás Delhi állatkertjének elhízott hím jaguárját. A példányt egy szaporítási program keretében vitték az indiai fővárosba, azonban lustasága miatt visszaküldték eredeti otthonába, egy délnyugat-indiai állatkertbe. NewsOrigoTúl messzire ment? Napi 4 órát edz a 20 éves fitneszmodellhttp://www.life.hu/ez-zsir/20151016-maggie-russell-fitneszmodell-naponta-4-orat-edz-es-szigoruan-dietazik.htmlTöbb megmérettetésre is készül Maggie Russell, aki naponta kétszer látogatja az edzőtermet, és mindössze 1100 kalóriát eszik. Ez Zsír!OrigoSzakácskönyvet ír John Legend diétagyűlölő feleségehttp://www.life.hu/ez-zsir/20150714-chrissy-teigen-szakacskonyvet-ir-pedig-o-aztan-szereti-a-hasat.htmlChrissy Teigen hivatalos Instagram profilján tette közzé a hírt rajongóival: szakácskönyvet fog írni.Ez Zsír!OrigoNapi egyetlen almát evett, anorexiás lett a lányhttp://www.life.hu/drlife/20150907-napi-egyetlen-almat-evett-anorexias-lett-a-lany.htmlVörös haja miatt állandóan csúfolták az iskolában Jasmine Greent. Étkezési zavara lett, és 38 kilósra fogyott.Dr. LifeThinkstockKulcsár Edináékat lenézte a cseh származású szupermodellhttp://www.life.hu/sztarok/20151015-kulcsar-edinaekat-lenezte-a-cseh-szarmazasu-szupermodell-eva-herczigova.htmlKulcsár Edina hiába a világ második legszebb nője, egy nála kevésbé szép, de már nemzetközi sikerekkel bíró, cseh származású szupermodell nem volt hajlandó vele fotózkodni. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.