A gyönyörű Kate Hudson visszahozta a nyarat – Heti stílusmustra

Kate Hudson Benedict Cumberbatch mustra Johnny Depp Rachel Weisz stílus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hiába közeledik a tél, a sztárok még most is szívesen hordják a nyár slágerdarabjait. A virágmintás ruhákkal le is vettek minket a lábunkról, de az overallt választók a héten csúnyán elbuktak. Következzen a Life.hu heti stílusmustrája!

Akik csavartak egyet a kis feketén

A klasszikus feketét ezen a héten hanyagolták kedvenceink, viszont egy-két újraértelmezett változattal megpróbálkoztak néhányan. A görög származású, feltörekvő színésznő, Ariane Labed például egy oversize ruhával kísérletezett több-kevesebb sikerrel. A ruha anyaga ugyanis túl merev volt, így nem állt igazán jól a színésznőn. Az énekesnő, Ciara, aki nemrég 27 kilótól szabadult meg, hosszú fazonú, elöl felsliccelt ruhában jelent meg egy filmpremieren. Az egyszerű pántos cipőhöz szuperjól passzolt a szoknyarész, felül viszont egy kicsit többet mutat a ruha a kelleténél.

A virágok mindent vittek

A héten az abszolút kedvenceink Rachel Weisz és Kate Hudson ruhái voltak. A két kreáció egészen eltérő, tényleg csak a virágminta köti őket össze, de mindkettő telitalálat. Daniel Craig feleségének Alexander McQueen ruhája rendkívül elegáns, ráadásul mintha ráöntötték volna Rachelre. Kate Hudson a kicsit bohókásabb, lazább stílust hozta, amit még egy tengerparti sétán is el tudnánk képzelni.

Akik a bő szabással próbálkoztak

A hét legnagyobb meglepetése a Mikulás-stílus, amit négy híresség is kiválóan képviselt. Igaz, hogy nyáron újra divatba jött a nadrágszoknya, ami ellen alapvetően nincs kifogásunk, de ezúttal senkinek sem sikerült megmutatnia annak előnyös oldalát.

Nicole Richie ruhájának absztrakt mintázatába hamar beleszerettünk, de amikor feltűnt, hogy ez valójában egy durván túlméretezett overall, kicsit elvette a kedvünket. Leona Lewis szettjével nemcsak a nadrág a probléma; ez a 90-es éveket megelevenítő, vállvillantós crop top sem volt éppen jó választás. Cate Blanchett pizsamastílusban erősítette a héten komolyat bakizók listáját, Kourtney Kardashian pedig a lehető legbővebb szabást mutatta meg. Talán három overall is kijött volna ennyi anyagból, ráadásul az amúgy sem túl magas realitysztárt teljesen összenyomja ez a ruha.

A szerelmesek összeöltöznek

Johnny Depp felesége, Amber Heard fekete, gótikus beütésű csipkével díszített összeállításban jelent meg a Londoni Filmfesztiválon. A Karib-tenger kalózai című film hőse is tiszta feketébe öltözött, és szokása szerint több ékszert is magára vett, köztük egy fekete gyöngyös nyakláncot. Benedict Cumberbatch felesége, Sophie Hunter a fehérre szavazott, ruhájának felső része pedig különleges díszítést kapott. A kék kövekkel kirakott kiegészítő tette igazán egyedivé a ruhát. Egy kis világoskéket Benedict Cumberbatch is becsempészett az öltözékébe: nézd csak meg közelebbről a zsebkendőjét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.