Durva! Így fest smink nélkül a 46 éves Jennifer Lopez

paparazzi szexi smink nélkül smink arc Jennifer Lopez
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ritka alkalmak egyike, amikor Jennifer Lopez nem a feneke miatt kerül a címlapokra, hanem azért, mert nem tett fel magára sminket. Most megtörtént!

Jennifer Lopez nemcsak szexi táncával, de vadító kinézetével is rendre kiveri a biztosítékot, egyszerűen nem találunk rá más kifejezést: 46 évesen is bomba jól néz ki!

Forrás: AFP/Vince Bucci

Az énekesnőt lesifotósok kapták lencsevégre New York-ban, amikor nem éppen egy vörös szőnyegre való szettben, smink nélkül sétált az utcán. Tény, hogy a latin díva jobb formáját szokta hozni, azonban közel az ötvenhez, két gyermek után szerintünk - a ruháját leszámítva - még ebben az állapotában is szépen mutatott.

Jennifer Lopez volt férje nyilvánosságra hozná az énekesnő szexvideójáthttp://www.life.hu/intim/20151002-jennifer-lopez-egykori-ferje-szexvideoval-fenyegette-meg-a-sztart.htmlA 90-es évek végén a világsztár férjhez ment a kubai pincérhez, Ojani Noa-hoz, aki most megfenyegette, hogy DVD formájában kiadja a közösen eltöltött intim pillanataikat. Intim--Fekete csipkében mutatta meg kebleit Jennifer Lopezhttp://www.life.hu/trend/20150924-jennifer-lopez-enekesno-fekete-csipkeben-pozolt.htmlAz énekesnő nagyon szeretheti rajongóit, hogy ilyen dögös képpel lepte meg őket Instagram-oldalán. Trend--Jennifer Lopez a 2000-es Grammy-gála óta nem villantott ekkoráthttp://www.life.hu/intim/20150921-jennifer-lopez-lopez-nem-villantott-ekkorat-a-zold-versace-ruhaja-ota.htmlUgye mindenki emlékszik még arra a zöld Versace ruhára, melyet Jennifer Lopez viselt 2000-ben a Grammy-gálán? Nos, mondhatni azóta nem villantott akkorát, mint most. Intim--Jennifer Lopez combjai bearanyozzák a hétvégéthttp://www.life.hu/trend/20150920-jennifer-lopez-a-iheartradio-music-festival-on-szexi-szettben-volt.htmlAhol JLo megjelenik, ott kő kövön nem marad. Fehér fellépőruha, fekete vörös szőnyeges szett, és sok-sok kacér pillanat fűszerezte a popdíva előadását az iHeartRadio Music Fesztiválon. Trend--Jennifer Lopezt a kislánya is elkísérte dolgozni - tündéri fotóhttp://www.life.hu/csalad/20150806-jennifer-lopezt-a-kislanya-is-elkiserte-dolgozni-tunderi-foto.htmlLegújabb tévésorozatának forgatása közben Jennifer Lopeznek arra is van ideje, hogy megszeretgesse kislányát.Család--Így fest Jennifer Lopez, ha R2-D2-nak öltözik a Csillagok háborújábólhttp://www.life.hu/trend/20150821-jennifer-lopez-az-american-idol-valogatojan-rtd-2-nak-oltozott-a-csillagok-haborujabol.htmlElég érdekes ruhát kapott magára az énekesnő az American Idol legújabb szériájának válogatására. JLO most egy szexi díva helyett inkább a Csillagok háborújából jól ismert R2-D2-ra emlékeztetett minket. TrendOrigo



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.