Ne! Lopott ötlettel indítja ruhamárkáját Kulcsár Edina?

divattervező szépségkirálynő Kulcsár Edina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Európa második legszebb lánya, egy, a közelmúltban rendezett díjátadó gálára már a Kulcsár Edina névre keresztelt márka első darabjában jelent meg, amit nem is titkolt. Többen dicsérték az ízlését, de most kiderült, hogy tervezőcsapata ötletei koránt sem olyan egyediek. 

Az ezüstszínű alkalmi ruhát ugyanis valaki már megalkotta egy évvel ezelőtt – leplezte le a turpisságot a 24.hu. Kiss Kósa Annamária divattervező ugyanis éppen egy másik szépségkirálynő számára készítette el a ruhakölteményt, amit Edina most a sajátjaként próbál értékesíteni.

„Habár mostanában divatos, hogy a tervezők más kollégáktól veszik az ötletet, velem még nem fordult elő hasonló. Egyrészt növeli az egómat, hogy az én ruhámról másoltak, hiszen ez azt jelenti, hogy jó, amit csinálok, de nem hiszem, hogy ez véletlen egybeesés lenne. Az pedig különösen vicces, hogy ezt a ruhát én is egy szépségkirálynőnek terveztem tavaly. Balogh Viktória, a 2015-ös Felvidék Szépe viselte. Legalább a színét megváltoztathatták volna, hogy ne legyen ennyire szembetűnő a hasonlóság. Ez így nem túl jó reklám, főleg egy induló márka esetében" – mondta a lapnak Annamária, aki még 2004-ben védette le saját márkáját, Kokafashion néven.

Forrás: Kokafashion, Facebook/Edina Kulcsar

A divattervező kollekciói egyébként megjárták már New Yorkot, és hazai hírességek, köztük Sarka Kata vagy Vajna Timi szépségkirálynői is viselték már a ruháit.

Valószínűleg innen inspirálódhatott Kulcsár Edina csapata is.

Durva! Így fest smink nélkül a 46 éves Jennifer Lopezhttp://www.life.hu/trend/20151017-46-eves-jennifer-lopez-smink-nelkul-setalt-az-utcan-igy-nez-ki.htmlRitka alkalmak egyike, amikor Jennifer Lopez nem a feneke miatt kerül a címlapokra, hanem azért, mert nem tett fel magára sminket. Most megtörtént! Trend--5 kérdés a szépségről: Liluhttp://www.life.hu/trend/20151015-5-kerdes-a-szepsegrol-lilu-musorvezeto.htmlÉvek óta ott van a legnépszerűbb műsorvezetők között, most ideje nagy részét az utazás tölti ki. Persze a bőrápolást így még inkább komolyan veszi, de nyoma sincs rajta a sok repülésnek, a sminknek és a forgatásoknak. A Life.hu sorozatában Lilut faggattuk szépségtitkairól. Trend--Kulcsár Edina olyan szexi, hogy tátva maradt a szánkhttp://www.life.hu/trend/20151016-kulcsar-edina-szexi-fehernemuben-szelfizik.htmlVan ennél a lánynál gyönyörűbb? Kulcsár Edina forró fotót osztott meg ezen a szörnyen esős napon. Trend--Edzés után is dögös a 43 éves Jennifer Garnerhttp://www.life.hu/trend/20151016-jennifer-garner-szineszno-edzes-utan-is-dogos.htmlA színésznő még az izzadt sportszerkóban és a natúr arccal is szépséges. Trend--Felháborító! Diétára akarták fogni a 36-os méretű modellthttp://www.life.hu/trend/20151016-charlie-howard-36-os-meretu-modellt-dietara-akarta-fogni-az-ugynoksege.htmlAz ügynökség túl kövérnek találta Charli Howardot ahhoz, hogy alkalmazza. A modell nem hagyta szó nélkül a dolgot. Trend--Debreczeni Zita bizarr testékszert villantott - Fotó!http://www.life.hu/trend/20151016-debreczeni-zita-orr-piercinggel-az-orraban-fotozkodott-ez-az-uj-testekszere.htmlA modellből lett fotós egy igen furcsa képet tett közzé magáról a hivatalos Instagram oldalán. A jelek szerint Zita beújított egy orrkarikát.TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.