Nem fázik? Egy szál virágos ruhában ment rajzfilmet nézni Katalin hercegné

Forrás: AFP/Danny Lawson -
Katalin hercegnő Katalin hercegné ruha London rajzfilm premier
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kétgyerekes hercegné egyik kedvenc dizájner-barátnője, Thabita Webb egyik darabjában jelent meg férje, Vilmos herceg és sógora, Harry herceg oldalán egy rajzfilm premierjén.

Mozgalmas napokon van túl Katalin hercegné. Nemrég a kínai elnökkel és a púderral pórul járt kínai first ladyvel találkozott, később pedig férjével, Vilmos herceggel együtt próbáltak ki néhány játékot a BAFTA fiatal játéktervezői díjátadóján.

Néhány nappal ezelőtt kékben tündökölt a hercegné Forrás: AFP/Danny Lawson

Katalin hercegnét ismét szólította királyi kötelessége: ezúttal a londoni Piccadilly Circusban jelent meg Vilmos és Harry oldalán a Shaun, a bárány című rajzfilm premierjén, ahová mindössze az itt látható kék színű, Thabita Webb divattervező által megálmodott ruhában jelent meg - miközben a háttérben jól látszik, hogy az újságírók kabátban fényképezik a triót. Vajon nem fázott?

Micsoda? Kristen Stewart mezítláb ülte végig új filmje premierjéthttp://www.life.hu/trend/20150907-kristen-stewart-szineszno-mezitlab-ulte-vegig-az-equals-cimu-film-premiervetiteset-a-velencei.htmlNem sokan mernék bevállalni egy vörös szőnyeges eseményen, amit a színésznő könnyedén megtett: lerúgta magáról magas sarkú cipőjét, és mezítláb nézte végig filmje premiervetítését.Trend--Katalin hercegnő triplázott - Heti stílusmustrahttp://www.life.hu/trend/20151023-heti-stilusmustra-szerepel-benne-katalin-hercegno-katie-holmes.htmlA héten Katalin hercegnő belevetette magát a hivatalos megjelenésekbe, de láttunk szuperszexi ruhákat és nagy melléfogásokat is - következzen a Life.hu stílusmustrája. TrendAFPNe! Lopott ötlettel indítja ruhamárkáját Kulcsár Edina?http://www.life.hu/trend/20151017-kulcsar-edina-szepsegkiralyno-ugy-tunik-lopott-otlettel-inditja-uj-ruhamarkajat.htmlEurópa második legszebb lánya, egy, a közelmúltban rendezett díjátadó gálára már a Kulcsár Edina névre keresztelt márka első darabjában jelent meg, amit nem is titkolt. Többen dicsérték az ízlését, de most kiderült, hogy tervezőcsapata ötletei koránt sem olyan egyediek. Trend--Iszak Eszti túlragyogta a világsztárokat - Íme, az MTV Europe Music Awards meglepő ruhaválasztásai!http://www.life.hu/trend/20151026-iszak-eszti-tulragyogta-a-legnagyobb-vilagsztarokat-az-mtv-ema-dijatadon.htmlAz MTV EMA győzteseinek járó szobrocskákat hiába tartják számon úgy, mint a zeneipar mini Oscar-díját, a sztároknak nem igazán sikerült ehhez méltón felöltözni. Justin Bieber piros melegítőben, Pharrell és felesége egyszerű utcai ruhában érkezett a díjátadóra. Nézzük, kinek a szettje volt a legmegdöbbentőbb a milánói eseményen! Trend--A Grease premierje előtt négy nappal jelentett beteget Gesztesi Károlyhttp://www.life.hu/drlife/20151015-a-grease-premierje-elott-negy-nappal-jelentett-beteget-gesztesi-karoly.htmlA darab producere arról beszél, a színész látásproblémákkal küzd, és amíg nem javul az állapota, más helyettesíti őt. Dr. LifeFotó: Zsigmond László/Life.huPenélope Cruz szettjét Katalin hercegné is megirigyelné – Heti stílusmustrahttp://www.life.hu/trend/20151009-heti-stilusmutra-szerepel-benne-penelope-cruz-palvin-barbara-es-david-beckham.htmlElképesztő bakikat, villantásokat és csodálatos szetteket is tartogatott nekünk ez a hét. Az elmúlt napok nagy mentése Cate Blanchetté, a legkülönlegesebb ruha Penélope Cruzé, aki Katalin hercegnétől lesett el divattippeket. A mi büszkeségünk, Palvin Barbi azonban így is mindenkit lekörözött. Következzen a Life.hu heti stílusmustrája! TrendAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.