fashion week haj smink szépség Larion Oscar
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Máshogy érdemes sminkelni a szőkéknek, és máshogy a barnáknak, de a színek kiválasztásánál a bőr tónusát és a szem színét is érdemes figyelembe venni. Larion Oscar sminkmester most elárulja, 2015 őszén mit érdemes előnyben részesíteniük a barna hajú hölgyeknek. 

Milyen smink illik az egyéniségedhez, ha barna a hajad? Nagyon fontos szempont a hajszíned mellett, hogy világos vagy sötétebb-e a bőrszíned. Nézzük csak a lehetséges opciókat, hisz számtalan variáció van a barna haj, kék, zöld, valamint barna szemhez illő színek terén.

Forrás: Thinkstock

Egy biztos: a legtermészetesebben a földszínekkel tudod kiemelni szépségedet,

ezért jó, ha beszerzel egy hideg árnyalatú, sötétbarna szemceruzát, egy fekete szempillaspirált és egy ellenállhatatlan fahéjszínű ajakrúzst.

Így készítsd el!

Az arc egységesítéséhez a bőrszíneddel megegyező árnyalatú, könnyű szerkezetű, folyékony alapozóval uniformizáld bőrszínedet, majd fixáld le púderrel.

Ha kék a szemszíned, és a bőröd világos,

akkor nagyon jól mutat szemed kiemeléséhez a földszínek mellett a bordó, a lilás tónusok, a türkiz és a zafírkék egy kis fekete mélyítéssel. Az arcpirosítód és a rúzsod színe lehetőleg rózsás, mályvás, korall vagy a természetes nude, bronz árnyalatú legyen.

Forrás: Thinkstock

Ha zöld szemszíned és világos bőrszíned van,

jó választás a szemed kiemeléséhez a bézs, a hideg barnák, a rozsda, a narancsos rezes fények, valamint a halványabb lilák. Az arcpirosítód és a rúzsod színe lehet barack, fahéj, lazac.

Forrás: Thinkstock

Ha barna a szemed és sötétebb a bőrszíned,

fenségesen mutat szemhéjadon a pezsgő, a mályva, az arany, a padlizsán, a mély lilák, a hideg kékek – kobaltkék, királykék –, örökzöld egy kis fekete mélyítéssel. Az arcpirosítód, rúzsod lehet élénk narancsos, fukszia, mályva, bordó, de nagyon jól mutatnak az erdei gyümölcsös színek is!

Forrás: Thinkstock
Káprázatos őszi smink fekete hajú istennőknekhttp://www.life.hu/trend/20151027-larion-oscar-sminkmester-tippje-kaprazatos-oszi-smink-fekete-haju-istennoknek.htmlSzívesen eltérnél a megszokottól, de nem tudod, milyen smink passzol a fekete hajadhoz? Fogadd meg Larion Oscar tippjeit! Trend--Sminkelj úgy, mint a modellek!http://www.life.hu/trend/20151012-sminktrukkok-larion-oscartol-sminkelj-ugy-mint-a-modellek.htmlIrigykedve szemléljük makulátlan bőrüket, érzéki ajkukat, mindig friss tekintetüket, tökéletes szemöldöküket... Pedig a hőn áhított kinézethez nem kell más, mint egy kis odafigyelés a táplálkozás terén, bőséges folyadékbevitel, no és persze néhány sminkfortély. Larion Oscar sminkmester most elárulja a modellek szépségtrükkjeit! Trend--Tökéletes sminklemosás lépésről lépésre - fontosabb, mint gondolnádhttp://www.life.hu/trend/20150824-tokeletes-sminklemosas-lepesrol-lepesre-larion-oscar-trukkjei.htmlHa rendszeresen sminkelsz, biztosan jól tudod, hogy az egyik legfőbb szépségbaki, amit elkövethetsz, az az, ha sminkben fekszel le aludni. A sminklemosás is olyan, mint minden más: érdemes megtanulni, hogyan is kell pontosan végezni. Lesd el Larion Oscar sminkmester trükkjeit!TrendThinkstockNatúr smink fesztiválra? Csak azt ne! Kísérletezz kövekkel, színekkel, extra holmikkal!http://www.life.hu/trend/20150806-natur-smink-fesztivalra-csak-azt-ne-kiserletezz-kovekkel-szinekkel-extra-holmikkal.htmlAzt már biztosan tudod, hogyan készül a tökéletes fesztiválsmink, most azonban Larion Oscartól azt is megtanulhatod, milyen extra kellékeket használhatsz még a tökéletes bulisminkhez. TrendThinkstockSzuper sminktrükk szeptemberre: monokróm, az új őrülethttp://www.life.hu/trend/20150828-szuper-sminktrukk-szeptemberre-monokrom-az-uj-orulet-larion-oscar-tippjei.htmlLassan vége a nyári sminkek időszakában, itt az ideje kicsit ősziesebbé varázsolni az arcunkat is. Larion Oscar sminkmester most elárulja, melyik a kedvenc szeptemberi sminktrükkje. TrendOrigoTanulj tőlük! Három ország, ahol tényleg tudnak sminkelni a nőkhttp://www.life.hu/trend/20150818-3-orszag-ahol-nagyon-jol-sminkelnek-a-nok-larion-oscar-tippjei.htmlAzt már tudjuk, miben hibáznak a magyar nők, ha a sminkelésről van szó, most azonban arra voltunk kíváncsiak, vajon melyik országokban vérprofik a csajok a szempillák és rúzsok terén? Larion Oscar sminkmester tudja!TrendThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.