Pordán Petrából szexi macskanő lett

Forrás: redlemon -
Tücsi szexi SportKlub Pordán Petra Macskanő póz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pordán Petrának műsorvezetőtársai, Aryee Claudia (Tücsi) és Tóth Laura azt a feladatot találták ki, hogy a Helló Angyalok! legújabb részében dögös Macskanő jelmezben vezesse az adást.

A csinos műsorvezetők hétről-hétre új sportággal ismerkednek meg, legyen az súlyemelés, lacrosse, tollasladba, bukfencverseny vagy jégkorong. Ám közöttük nem babra megy a játék: Pordán Petra, Aryee Claudia (Tücsi) és Tóth Laura nem csak kipróbálják az adott sportot, hanem versenyeznek is, hogy melyikük teljesít a legjobban. Ezen a héten csinos műsorvezetők a flipperrel ismerkedtek, balszerencséjére pedig ezúttal Pordán Petra maradt alul a versengésben.

Forrás: redlemon

„Most épp én voltam a vesztes, akinek végre kell hajtania a büntetést" – fogott bele Petra. „Általában közösen találjuk ki, hogy mit kell csinálnia a vesztesnek, és amikor kiötlöttük a jelmezbe öltözést, azonnal egy dögös Macskanő képe ugrott be mindhármunknak" – mesélte a műsorvezető, aki hozzátette, nem volt könnyű kamerák előtt bevonulni a szűk ruhában.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.