Méregdrága szütyővel flangált a felismerhetetlen arcú Mickey Rourke

Forrás: Northfoto -
plasztikai műtét Mickey Rourke felismerhetetlen drága millió luxuscikk táska
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy trendi férfihoz menő táska is dukál: egy több százezres szütyővel dobta fel öltözékét a plasztikrémmé változott színész.

Mi az, amivel egy pillanat alatt feldobhatod az öltözéked, ha csak a közeli étterembe akarsz kiugrani megenni valamit? Naná, hogy egy menő, a Luis Vuitton divatház által megálmodott táskacsodával - még a 61 éves Mickey Rourke is pontosan így gondolja.

Forrás: Northfoto

Az eltorzult arcú színész nem hazudtolta meg önmagát, amikor a minap Los Angeles utcáin kapták lencsevégre, hiszen stílusosan, 1180 dolláros (332 ezer forintos) clutchal a kezében igyekezett megtölteni a hasát. Ez a táska egyébként korábban már itt is feltűnt korábban Rourke kezei között.

Stílusos színészek, akiktől a magyar pasik is tanulhatnának

Vajon mit tanulhatnának stílustanból a magyar pasik Vincent Casseltől, Daniel Craigtől vagy Ryan Goslingtól? Úgy sejtjük, nagyon is sokat. A helyzet viszont ma már közel sem olyan elkeserítő, mint néhány éve. Ebben erősítettek meg bennünket Kiczing Attila és Horváth László, az elsősorban férfiaknak szóló HeStyle divat- és stílusblog szerzői, akik a magyar férfiak öltözködéséről is véleményt mondtak. A Life.hu cikkéért kattints ide!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.