fashion week szépségápolás vörös haj smink Larion Oscar
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Azt már megmutattuk, melyek a legszebb őszi sminkek szőke hajú lányoknak. Volt szó arról is, milyen színek állnak jól a barnáknak, és mit érdemes viselniük a fekete hajúaknak. Most következzenek azok, akiknek különleges, vörös hajkoronájuk van – íme, Larion Oscar sminkmester tippjei. 
Forrás: Thinkstock

A vörös hajú hölgyeknek érdemes beszerezniük barnát és türkizt a szemük kiemeléséhez, az orcára pedig mehet egy kis barack vagy a fenséges rózsaszín. Az ajkak kiemelésére én a barackot javaslom, valamint a barnás, természetes árnyalatokat. Nekik a vörös ajakrúzs is kötelező!

A vörös hajúak nagyon különlegesnek számítanak, ezért mi, sminkesek is megkülönböztetjük őket.

Hisz van köztük tavasz/vörös,

akiknek a bőrszíne tejfehér, elefántcsontszínű, szemszínük lehet meleg barna, türkiz, mogyoróbarna. Ezt az igen világos bőrszínt körültekintően kell színezni, élénkíteni, nehogy túl sok legyen. Pirosításra számukra a legelőnyösebb árnyalatok a fahéj, a barack, valamint a lazac. A szemszínük is elég változatos.

Forrás: Thinkstock

A kékes árnyalatú szemhez a rózsaszínű, a pezsgőszínű, a bézs, a szürke, a lila és a kék, míg a barnás árnyalatú szemhez a barackszínű, a mélybarna, a bronz, a mentazöld, a fenyőzöld, a citromsárga illik a legjobban. Rúzsszínekben a nude, a fahéj, a barack, a rózsaszín, valamint a korallpiros passzolnak hozzájuk.

Az ősz/vörös típusok

sárgásabb, napbarnított bőrszínűek, szemszínük mogyoróbarna, sötétbarna, fekete. Mint minden esetben, az alapozószínt a bőrszínhez kell választani, hogy láthatatlan és természetes hatású maradjon.

Forrás: Thinkstock

Nagyon szépen kiemeli arcukat a bronz, valamint a terrakotta arcpirosító. Szemkiemeléshez fenséges a bronz, a hideg barna, a gesztenyebarna, a padlizsán, a barack, a borsózöld, a fenyőzöld, a fekete, valamint a lila árnyalatai.

Ajkuk kiemeléséhez a legjobb választás a nude, a barnás árnyalatok, a terrakotta, valamint a tiszta piros ajakrúzsok.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.