Neee! Itt a felcsatolható férfikonty

Forrás: boredpanda.com -
man bun fashion week őrület konty
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nemrég mi is lelkesen adtunk hírt a már mémmé váló man bun, vagyis férfikonty őrületről, de azt azért álmainkban sem gondoltuk volna, hogy hova gyűrűzik az új trend.

Szomorúan láttuk ugyanis, hogy az interneten már könnyűszerrel beszerezhető 10 dolláros összegért a felcsíptethető, így bármikor leszerelhető férfikonty. Drága férfiak, legyetek jók hozzánk, és kerüljétek el messzire műhajkontyot!

Forrás: boredpanda.com
Forrás: boredpanda.com
5 kérdés a szépségről: Mádai Vivienhttp://www.life.hu/trend/20151107-5-kerdes-a-szepsegrol-madai-vivien.htmlJobb formában van, mint valaha: kisfia még csak 13 hónapos, ő azonban egy igazi fitt, ápolt, gyönyörű édesanya. Vajon hogyan csinálja? A Life.hu sorozatában ezúttal Mádai Vivien szépségtitkairól olvashattok. Trend--Zimány Linda úgy néz ki, mint egy Barbie babahttp://www.life.hu/trend/20151110-igy-nez-ki-zimany-linda-ha-barbie-babanak-sminkeli-magat-dogos-foto.htmlA dögös glammodell szinte naponta kápráztat el bennünket szelfikkel, vagy edzés közbeni fotókkal. Linda most egy babává sminkelte magát. TrendOrigoJaj! Jennifer Garner arcával ijesztgetni lehetnehttp://www.life.hu/trend/20151110-jennifer-garner-szineszno-furcsan-grimaszolt-a-fotosoknak.htmlA színésznő tegnap annyira furcsa arcát mutatta a fotósoknak, hogy egészen megijedtünk tőle.Trend--Mesebeli királylány lett a James Bond filmek sztárjából, Naomie Harrisbőlhttp://www.life.hu/trend/20151110-naomie-harris-a-james-bond-filmek-szinesznojerol-lenyugozo-kepek-keszultek-egy-magazinba.htmlAkár egy igazi hercegnő, úgy pózol egy elegáns amerikai magazin címlaplányaként Naomi Harris.TrendOrigoPár óra, és kezdődik a show - így készülnek az angyalok!http://www.life.hu/trend/20151110-victorias-secret-show-2015-a-modellek-megmutattak-ki-hogyan-keszul.htmlHelyi idő szerint kedden este tartják a Victoria's Secret éves, nagyszabású show-ját, ahol ismét csodaszép modellek lépnek majd aligruhában a kifutóra. Idén magyar lányban sajnos nem gyönyörkedhünk, de azért így is tele lesz bombázókkal a bemutató, akik már nagyon izgatottan várják, hogy angyallá válhassanak. Mutatjuk is, mennyire! TrendOrigoMerész blúzban dívázott Sharon Stone: Simán letagadhat akár 15 évet is!http://www.life.hu/trend/20151109-sharon-stone-szineszno-meresz-bluzban-divatozott-es-siman-letagadhat-tobb-evet-is.htmlHogy csinálja? Mindenkit túlragyogott a hollywoodi színésznő egy hétvégi divateseményen. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.