Jaj! Jennifer Garner arcával ijesztgetni lehetne

edzőterem Jennifer Garner smink nélkül grimaszolás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő tegnap annyira furcsa arcát mutatta a fotósoknak, hogy egészen megijedtünk tőle.

Hétfő délelőtt éppen az edzőterembe tartott Jennifer Garner, amikor a fotósok lekapták a talán terhes színésznőt. Ben Affleck válófélben lévő felesége furcsa grimaszokkal haladt az utcán, pedig annyira jól festett smink nélkül, hogy igazán kár volt ezt a szép összképet elrontani. Még több grimaszért kattints ide!

Forrás: Northfoto
Vajon kire hasonlít Kóbor János kislánya? A kis Léna hatalmasat nőtthttp://www.life.hu/sztarok/20151109-vajon-kire-hasonlit-kobor-janos-kislanya-lena-aki-hatalmasat-nott.htmlKóbor János kislánya, Léna hatalmasat nőtt, szinte meg sem ismertük, amikor egy filmbemutatón találkoztunk vele. Elnézve a bájos ifjú hölgyet felmerül a kérdés, vajon kire hasonlít? TV + Sztárok--Véget ért Mádai Vivien viszonylag nyugalmas életehttp://www.life.hu/sztarok/20151109-veget-ert-madai-vivien-nyugalmas-elete-kisfia-zeno-jarni-kezdett.htmlKét hónappal ezelőtt lett egyéves Mádai Vivien kisfia, Zénó, aki innentől állandó mozgást biztosít édesanyjának. A kis lurkó három hete kezdett el járni és élvezi a szabad mozgás minden pillanatát. TV + SztárokOrigoSzabálytalanul kér szavazatot magyar rajongóitól Király Viktor?http://www.life.hu/sztarok/20151110-vajon-szabalytalanul-ker-szavazatot-magyar-rajongoitol-kiraly-viktor.htmlMég nem derült ki, hogy Király Viktor bejutott-e a legjobb 12 énekes közé az amerikai The Voice-ban. Az énekes Facebook-oldalán bíztatja követőit, hogy szavazzanak rá, de lehetséges, hogy nem szabályos, amit csinál.TV + Sztárok--Az ott egy mosoly? Mindenkit meglepett Victoria Beckhamhttp://www.life.hu/sztarok/20151110-victoria-beckham-divattervezo-spice-girls-egykori-tagja-hatalmasat-mosolygott.htmlA fűszeres lányból lett divattervezőnő a Glamour Women of the Year díjátadón eresztett el egy teljes fogsoros vigyort. Nekünk bejön! TV + Sztárok--Sztárban sztár: Rosszul lett a maszkja alatt Gáspár Lacihttp://www.life.hu/sztarok/20151110-sztarban-sztarban-rosszul-lett-a-maszkja-alatt-gaspar-laci.htmlA Lionel Ritchie bőrébe bújt énekest megviselte, hogy maszkot kellett húznia. Bár a közönség semmit nem vett észre, az énekes kikészült az előadása alatt. TV + SztárokOrigoAz aluljáróban emlékeztek meg Bodnár Attila haláláról barátaihttp://www.life.hu/sztarok/20151110-bodnar-attila-zenesz-halalarol-az-aluljaroban-emlekeztek-meg-baratai.html Barátai emlékkoncertet rendeztek a két hete elhunyt ifjabb Bodnár Attila emlékére. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.