Gigi Hadidot kétszer utasította el a Victoria's Secret, ám harmadszorra megcsinálta

édesanya Gigi Hadid divatbemutató modellkedés kifutó Victorias Secret Yolanda Foster munka karrier
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 20 éves modellnek egy álma vált valóra azzal, hogy kedden végigvonulhatott a világhírű fehérneműmárka kifutóján.

Bár egy modell anyukával és egy dúsgazdag ingatlangfejlesztő apukával egyenes út vezet a divat világa és a siker felé, azt azonban leszögezhetjük: Victoria's Secret angyalának csakis a legjobbak mehetnek, ez alól pedig a szerencsés hátterű Gigi Hadid sem volt kivétel.

Forrás: AFP/Michael Loccisano

Gigi Hadid bevette a divatvilágot

Az 1995-ös születésű amerikai modell seperc alatt vette be a kifutókat, és ma már a legnagyobb világmárkák is a lábai előtt hevernek. Fiatal, szexi, egyáltalán nem csontsovány, ellenben karcsú és nagyon nőies, nem mellesleg a legnagyobb fiatal sztárokkal bandázik éjjel-nappal. Gigi Hadid nevét 2015-ben érdemes lesz megjegyezni - itt meg is mutatjuk, miért.

Brutál jó testéről posztolt szelfit Gigi Hadidhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150926-gigi-hadid-dogos-szelfije-bugyiban.htmlA fiatal modell közszemlére tette gyönyörű bájait az Instagramján. Ez Zsír!--Éveken át félrediagnosztizálták a Lyme-kóros fitneszmodellthttp://www.life.hu/drlife/20151110-jessica-bennett-lyme-koros-fitneszmodellt-es-uzletasszonyt-eveken-at-felrediagnosztizaltak.htmlJessica Bennettnek nem csupán a karrierje ment tönkre, hanem az egészsége is: a 31 éves fitneszmodell és üzletasszony szervezete teljesen legyengült orvosai gondatlansága miatt. Dr. Life--Félmeztelenre vetkőzött Gigi Hadid - Forró fotók!http://www.life.hu/trend/20151013-gigi-hadid-a-holland-vogueban-vetkozott-felmeztelenre.htmlA szexi modell ezúttal a holland Vogue novemberi számában mutatta meg magát félmeztelenül. Trend--Döbbenetes! Így néz ki a 62 éves modell - jobban fest, mint egy 30 éveshttp://www.life.hu/trend/20151106-christie-brinkley-hatvanket-eves-modell-ugy-nez-ki-mint-egy-harminc-eves.htmlMinden férfi álma: a nő, aki egyáltalán nem öregszik. Természetesen ilyen nem létezik, habár ma már minden szinte csak pénz kérdése. Talán Christie Brinkley is tetemes mennyiségű dollárt költött magára, hiszen a megtévesztésig úgy néz ki, mint egy harminc éves. Trend--Hoppá! Közös szelfit lőtt az überszexi Gigi Hadid és Lewis Hamiltonhttp://www.life.hu/intim/20150830-gigi-hadid-es-lewis-hamilton-kozos-szelfit-lott.htmlA Forma-1 kétszeres világbajnokánál nem is lehet követni, hogy éppen kivel múlatja az idejét. Nicole Scherzinger után feltűntek mellette a Jenner-lányok, aztán Rihanna is, most meg Gigi Hadiddal pózol.IntimOrigoGigi Hadid stílusikon lett - Heti stílusmustra http://www.life.hu/trend/20150808-life-hu-heti-stilusmustra-szerepel-benne-sarah-jessica-parker-gigi-hadid-kate-mara.htmlNálunk 40 fok van, ám Los Angelesben a sztárok már az őszre gyúrnak. A hetet stílusfronton leginkább szuper frizurák, dekoltázsok és a tökéletes Gigi Hadid fűszerezte meg - következzen a Life.hu heti stílusmustrája!TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.