plasztika Caitlyn Jenner mellműtét
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egykori Bruce Jenner június elején jelentette be, hogy nemet vált. Azóta fél év telt el, ő pedig nőiesebb, mint valaha!

Caitlyn Jenner is megjelent a kedd esti Victoria's Secret show afterpartiján, hiszen lánya, Kendall is ott volt az angyalok között. Az egykori olimpikon egy oldalt viszonylag sokat mutató ruhát választott a partira, és jól látszott mellműtétjének tökéletes eredménye.

Forrás: NORTHFOTO/Ace Pictures/Zelig Shaul

Ahhoz pedig kétség sem férhet, hogy a fekete Stella McCartney kreáció is remekül állt a hírességnek.

Sminkelj úgy, mint a szülinapos Anne Hathaway!http://www.life.hu/trend/20151109-divat-es-smink-tanulj-sminkelni-anne-hathaway-szinesznotol.htmlA ma 33 éves Anne Hathaway a hétköznapokban, civilben nem sminkel, laza, és többnyire farmerben és pólóban sétálgat imádott férjével. Ám ha a vörös szőnyegre lép, bizony kirittyenti magát, a sminkje pedig mindig remek. Most Larion Oscar sminkmester meg is mutatja, hogyan készíts Anne Hathaway sminket! TrendAFPMerész! Meztelenül pózolt a Victoria's Secret színfalai mögött Elsa Hoskhttp://www.life.hu/trend/20151111-elsa-hosk-a-victorias-secret-modellje-meztelenul-pozolt-a-divatshow-szinfalai-mogott.htmlA svéd származású modellt egy szál semmiben fényképezték le a nagyszabású divatshow kulisszái mögött. Trend--Neee! Itt a felcsatolható férfikontyhttp://www.life.hu/trend/20151110-felcsatolhato-ferfikonty-az-uj-divat.htmlNemrég mi is lelkesen adtunk hírt a már mémmé váló man bun, vagyis férfikonty őrületről, de azt azért álmainkban sem gondoltuk volna, hogy hova gyűrűzik az új trend. Trend--Pár óra, és kezdődik a show - így készülnek az angyalok!http://www.life.hu/trend/20151110-victorias-secret-show-2015-a-modellek-megmutattak-ki-hogyan-keszul.htmlHelyi idő szerint kedden este tartják a Victoria's Secret éves, nagyszabású show-ját, ahol ismét csodaszép modellek lépnek majd aligruhában a kifutóra. Idén magyar lányban sajnos nem gyönyörkedhünk, de azért így is tele lesz bombázókkal a bemutató, akik már nagyon izgatottan várják, hogy angyallá válhassanak. Mutatjuk is, mennyire! TrendOrigoZimány Linda úgy néz ki, mint egy Barbie babahttp://www.life.hu/trend/20151110-igy-nez-ki-zimany-linda-ha-barbie-babanak-sminkeli-magat-dogos-foto.htmlA dögös glammodell szinte naponta kápráztat el bennünket szelfikkel, vagy edzés közbeni fotókkal. Linda most egy babává sminkelte magát. TrendOrigoMihalik Enikő félmeztelenül napoztatja cicijeit a Karib-tengerenhttp://www.life.hu/trend/20151111-mihalik-eniko-modell-felmeztelenul-napoztatja-cicijeit-a-karib-tengeren.htmlA szépséges magyar modell a Victoria's Secret show helyett egy barátnőjével élvezi vakációját egy egzotikus szigeten. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.