5 káprázatos estélyi ruha a berlini Bambi díjátadón

Hilary Swank Bambi-díj Heidi Klum Rita Ora Berlin
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Bambi-díjátadó a legrangosabb médiaesemény Németországban, ahol idén is számtalan világsztár tette tiszteletét. Káprázatos estélyikben nem volt hiány - mutatjuk is 5 kedvencünket!

Rita Ora meseszép volt, de tényleg.

Forrás: AFP/Odd Andersen

Hilary Swank magasan záródó ruhája maga volt a tökély.

Forrás: AFP/Odd Andersen

Végre Heidi Klumnak is sikerült igazi estélyit felvennie. Nem villantósat, nem áttetszőt, hanem egy roppant elegánsat.

Forrás: AFP/Odd Andersen

Barbara Becker stílusát is imádtuk.

Forrás: AFP/Odd Andersen

A legfeltnűnőbb darabot kétségkívül a holland modell, Sylvie Meis viselte. Ez a szín...ah.

Forrás: AFP/Odd Andersen

Ki volt a legszebb?

A csipkemániások éve lesz 2016 – Így legyél trendi menyasszony!http://www.life.hu/trend/20151110-a-csipkes-menyasszonyi-ruha-lesz-2016-trendje.htmlGondoltad volna, hogy az évek óta tartó csipkeőrület még csak most tetőzik? 2016-ban még az eddiginél is több csipkeruhával találkozhatsz a szalonokban, de más izgalmas trend is vár rád a következő esküvői szezonban. Nézzük, hogyan lehetsz divatos menyasszony! TrendAFPJól sikerült Caitlyn Jenner mellműtétjehttp://www.life.hu/trend/20151112-jol-sikerult-caitlyn-jenner-mellmutetje.htmlAz egykori Bruce Jenner június elején jelentette be, hogy nemet vált. Azóta fél év telt el, ő pedig nőiesebb, mint valaha!Trend--Katy Perry újragondolta a mikulásszerkóthttp://www.life.hu/trend/20151111-katy-perry-enekesno-ujragondolta-a-karacsonyi-es-unnepi-ruha-osszeallitasokat.htmlFelejtsd el a ciki karácsonyi pulóvereket és a jól bevált télapójelmezre hajazó öltözékeket: az énekesnő egy ismert ruhamárka kampányában mutatja meg, mit viselj az ünnepek alatt.TrendOrigo5 kérdés a szépségről: Mádai Vivienhttp://www.life.hu/trend/20151107-5-kerdes-a-szepsegrol-madai-vivien.htmlJobb formában van, mint valaha: kisfia még csak 13 hónapos, ő azonban egy igazi fitt, ápolt, gyönyörű édesanya. Vajon hogyan csinálja? A Life.hu sorozatában ezúttal Mádai Vivien szépségtitkairól olvashattok. Trend--Gigi Hadidot kétszer utasította el a Victoria's Secret, ám harmadszorra megcsináltahttp://www.life.hu/trend/20151111-gigi-hadid-modellt-ketszer-utasitotta-el-a-victorias-secret-harmadszorra-felvettek.htmlA 20 éves modellnek egy álma vált valóra azzal, hogy kedden végigvonulhatott a világhírű fehérneműmárka kifutóján. TrendOrigoNeee! Itt a felcsatolható férfikontyhttp://www.life.hu/trend/20151110-felcsatolhato-ferfikonty-az-uj-divat.htmlNemrég mi is lelkesen adtunk hírt a már mémmé váló man bun, vagyis férfikonty őrületről, de azt azért álmainkban sem gondoltuk volna, hogy hova gyűrűzik az új trend. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.