szépségkirálynő család Kulcsár Edina zacskó bántalmazás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Azt, hogy mire akarja zacskóval a fején felhívni a figyelmet a szépsélgkirálynő, posztjában elárulta.

Kulcsár Edina sokszor áll jó ügy mellé, ezúttal pedig a családon belüli erőszakra hívja fel a figyelmet

Forrás: Facebook/Kulcsár Edina

„Nem viccből van zacskó a fejemen! Rengeteg borzalmas dolog történt a napokban, de úgy gondolom, más központi kérdéssel sem árt foglalkoznunk! Ha kellően figyelünk, észre kell tudnunk venni a körülöttünk zajló szörnyűségeket is, amit ha időben észlelünk, talán még segíthetünk is! Szerencsére engem sosem érintett a párkapcsolati erőszak, de nagyon sokakat viszont igen, ám ennek jelei legtöbbször rejtve maradnak a külvilág elől! Ha a családotokban, vagy ha ismerőseitek körében bántamazásra utaló jeleket észleltek, ajánljátok fel segítségeteket, de a megoldásban mindenképp vonjatok be szakemberek a segítségét!" – írta Edina.

Dér Heni: Hiányzik a családról szóló jövőképemhttp://www.life.hu/sztarok/20151112-der-heni-uzletasszony-lett-hianyzik-neki-a-csaladrol-szolo-jovokep-az-otthon-es-a-boldogsag.htmlÉnekesnőként ismerjük, pedig az üzletasszony megnevezés sem áll távol Dér Henitől. A Vajdaságból indult tini önerőből küzdötte fel magát a hazai zenei élet élvonalába. A Megasztár 1 óta töretlen népszerűségnek örvend. TV + Sztárok--Történelmi pillanat! Így reagáltak sztárjaink a magyar válogatott győzelmére a norvégok ellenhttp://www.life.hu/sztarok/20151116-igy-reagaltak-sztarjaink-a-magyarok-gyozelmere-a-norvegok-ellen.htmlVálogatottunk szép győzelmet aratott a norvégok felett a tegnapi Eb-selejtezőn, és ezt focirajongó sztárjaink sem hagyhatták szó nélkül. Így ünnepelték a hazaiak győzelmét. TV + Sztárok--Hoppá! Meglepő dolgot vett lábai közé Jennifer Lopezhttp://www.life.hu/sztarok/20151116-jennifer-lopez-enekesno-lesz-az-american-music-awards-dijatado-haziasszonya.htmlAz énekesnő egészen új szerepben mutatja meg magát vasárnap este, ő lesz ugyanis az American Music Awards háziasszonya. TV + Sztárok--Frei Tamás a mai napig tart az orosz maffiától?http://www.life.hu/sztarok/20151116-frei-tamas-az-egykori-sztarriporter-friderikusz-sandornak-bevallotta-a-mai-napig-tart-az-orosz.htmlAz egykori sztárriporter őszintén vallott Friderikusznak arról az esetről, amikor meggyanúsították, hogy egy orosz maffiózó riportalanya nem az volt, akinek Frei beállította. TV + Sztárok--Tóth Gabi férfihanggal hódítotthttp://www.life.hu/sztarok/20151115-toth-gabi-a-tv2-sztarban-sztar-enekesnoje-ferfihanggal-hoditott-es-varga-miklossa-valtozott.htmlAz énekesnő a Sztárban sztárban remekül utánozta Varga Miklóst - Bereczki Zoli csukott szemmel hallgatta, sikerül-e Gabinak hoznia Magyarország egyik legjobb hangját. TV + Sztárok--Formás popsit villantott a Sztárban sztár színpadán Wolf Katihttp://www.life.hu/sztarok/20151115-wolf-kati-formas-popsit-villantott-beyoncekent-a-sztarban-sztar-szinpadan.htmlFelrobbantotta a Sztárban sztár színpadát Wolf Kati, aki Beyoncét keltette életre és a produkció közben még formás popsit is villantott. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.